Masterclass: Ondernemen vanuit je Zielsmissie

Gratis online Masterclass waarin je leert wat je zielsmissie als Lichtwerker is. En hoe jij je bedrijf als Lichtwerker op je spirituele missie afstemt én hiermee ook omzet maakt (geld verdient met je zielsmissie).

De wereld verandert en je hart zegt je, dat er voor jou als ondernemende Lichtwerker een prachtige en krachtige spirituele taak klaarligt. Ook al is het soms bijna niet uit te leggen aan de mensen om je heen, maar gewoon een diep gevoel van binnenuit: jij voelt aan alles dat het tijd is om ook met je bedrijf voor je spirituele missie te gaan. En je wéét (diep in je hart) dat het nodig is om duidelijker zichtbaar te zijn en de klanten te vinden die bij je zielsmissie horen.

Sinds je dit weet, schuurt het en laat het je niet meer los. Je wordt er stuiterend blij van – en het angstzweet breekt je uit. Want je ontdekt steeds weer nieuwe puzzelstukjes voor je bedrijf en zit zelf ook volop in een prachtig transformatieproces. Dus je weet gewoon dat je de juiste kant opgaat … alleen, in de praktijk krijg je nog steeds niet genoeg klanten en groeit je frustratie harder dan de opbouw van je bedrijf.

Herken jij dit en wil je leren hoe je vanuit afstemming op je zielsmissie een succesvol bedrijf opbouwt? Op de spirituele manier die bij jou als Lichtwerker past? Meld je dan aan voor de gratis Masterclass.

Masterclass: ondernemen vanuit je zielsmissie

Tijdens deze Masterclass laat ik je zien wat jouw zielsmissie als Lichtwerker eigenlijk inhoudt en hoe jij je bedrijf vanuit je missie tot bloei brengt. Geld verdient met je spirituele missie.

Vanuit mijn eigen ervaring als Lichtwerker, want net als jij heb ik een hele reis gemaakt. En met de stappen die ik je laat zien heb ik na jaren zoeken eindelijk mijn eigen bedrijf tot bloei gebracht, financieel en spiritueel.

Presentatie door Iris Boonstra – Spirituele ondernemerscoach en Lichtwerker. Zij begeleidt al ruim 25 jaar Lichtwerkers in het verbinden met hun ziel, zielsmissie en Lichtkracht. En leert vrouwelijke Lichtwerkers hoe zij vanuit afstemming op hun Lichtkracht een succesvol, bezield en omzetrijk bedrijf manifesteren.

Wat andere Lichtwerkers zeggen over de Masterclass

Raak

Alsof je alleen tegen mij sprak, zo raak…. Alles 💕

Lichter

Vanuit mijn hart: dank! Ik voel mijn Licht lichter en met meer ruimte om te zijn die ik ben.

Herkenbaar

Dank je wel, alles is zo herkenbaar. Het geeft een andere (fijnere) kijk op mezelf.

Inzicht

Dank je wel voor het inzicht die ik heb mogen ontvangen

Fijne energie

Mooie nieuwe informatie, fijne stem en fijne energie

Het raakt

Het raakt mij wat je zegt en ik voel tranen van ontroering

Boeiend

Dank je wel Iris voor deze boeiende masterclass!! 💞

Jij kwam op mijn pad

Dank je wel. Heel mooi. Jij kwam op mijn pad.

Puzzelstukjes

Door jouw uiteenzetting ontvang ik nu verklaringen voor verschillende stukjes van mijn levens puzzel – Dank u !

Liefde voor mezelf

Lieve Iris, dank je wel. Goede les is dat ik nog meer liefde voor mezelf mag voelen 💕

Mooie Masterclass

Dank je wel voor de mooie Masterclass

Liefde voor mezelf

Lieve Iris, dank je wel. Goede les is dat ik nog meer liefde voor mezelf mag voelen 💕

Prachtig

Dankjewel Iris.. Het was prachtig!

Kippenvel

Ik kreeg kippenvel tijdens je Masterclass! Dat ik Welkom ben op aarde

Dank

Veel dank 🙏

Super dank

Super bedankt, het was heel erg mooi!

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Masterclass door Iris Boonstra

Jij en ik hebben als Lichtwerker in deze bijzondere tijd een belangrijke spirituele taak: we mogen met ons Licht de transformatie van de aarde en de mensheid ondersteunen. Deze prachtige zielsmissie, daarmee zijn we geboren. En sterker nog, onze ziel heeft zich hier al levens lang op voorbereid.

Maar. Toen we als mens op aarde kwamen, zijn we onze zielsmissie vergeten. Pas nu de tijd rijp is, persoonlijk en collectief, kunnen we ons onze zielsmissie als Lichtwerker weer gaan her-inneren.

Een herinnering die met behulp van de juiste Sleutels en Energie enorm versneld en ver-Licht kan worden. De Sleutels deel ik met je tijdens de Masterclass. Het krachtige energieveld waarin we samenzijn tijdens de Masterclass zal je hierbij helpen de juiste inzichten en misschien zelfs de eerste Shift te ontvangen.

Ondernemen vanuit je zielsmissie als Lichtwerker

Z
Je ziet dat de wereld verandert en voelt aan alles dat jij Licht op de aarde mag verspreiden. Maar, hoe?
Z
Jouw missie (en je bedrijf) in de wereld echt neerzetten is lastiger dan je had gedacht. En dat frustreert!
Z
Je weet intuïtief, dat je ziel iets nieuws van je vraagt. Wat je nu doet stroomt niet (of niet genoeg). Hoe weet je wat je anders moet doen?

Meld je hier gratis aan

Tijdens deze Masterclass laat ik je zien wat jouw zielsmissie als Lichtwerker eigenlijk inhoudt en hoe ook jij je bedrijf vanuit je missie tot bloei kunt brengen.

Vanuit mijn eigen ervaring als Lichtwerker, want net als jij heb ik een hele reis gemaakt. En met de stappen die ik je laat zien heb ik na jaren zoeken eindelijk mijn eigen bedrijf tot bloei gebracht (ook financieel).

Presentatie door Iris Boonstra – Spirituele ondernemerscoach en Lichtwerker.

Ervaring van een andere lichtwerker

Heel fijn niet meer zo alleen door dit proces te gaan.

Jouw verhaal en zachtheid raakte me zo diep, dikke tranen over mijn wangen…Ik ben enorm aan het shiften en ben nu zoveel aan het transformeren. Het voelt zo kloppend allemaal.

Sandra