fbpx

Masterclass: Ondernemen vanuit je Zielsmissie

Gratis online Masterclass van 90 minuten waarin je leert hoe jij je bedrijf vanuit Liefdevolle afstemming op je zielsmissie tot bloei brengt. Met de balans tussen intuïtieve spirituele flow en aards-praktische zakelijkheid die jij als bewuste ondernemer nodig hebt.

Masterclass: Ondernemen

vanuit je zielsmissie

Z

De wereld verandert en je hart zegt je, dat er voor jou als bewuste ondernemer een prachtige en krachtige spirituele taak klaarligt. Ook al is het bijna niet uit te leggen aan de mensen om je heen en vooral een diep gevoel van binnenuit.

Z

Jouw missie (en je bedrijf) in de wereld neerzetten is lastiger dan je had gedacht. Je krijgt nog steeds niet genoeg klanten, waardoor je gaat twijfelen aan jezelf en de haalbaarheid van je bedrijf. En die twijfel, dat is het laatste wat je wilt!

Z

Je wéét (diep in je hart) dat het nodig is om duidelijker zichtbaar te zijn en de klanten te vinden die bij je zielsmissie horen. Wat je nu doet stroomt niet (of niet genoeg). Hoe weet je wat je anders moet doen?

Meld je hier gratis aan

Tijdens deze Masterclass laat ik je zien wat jouw zielsmissie eigenlijk inhoudt en hoe ook jij je bedrijf vanuit Liefdevolle afstemming op je zielsmissie tot bloei brengt.

Wat andere Vrouwen zeggen over de Masterclass

Raak

Alsof je alleen tegen mij sprak, zo raak…. Alles 💕

Balans

Zo waardevol, balans vinden tussen het praktische aspect van je bedrijf en de spirituele energie daarvoor goed te laten stromen

Lichter

Vanuit mijn hart: dank! Ik voel mijn Licht lichter en met meer ruimte om in mijn bedrijf te zijn die ik ben.

Herkenbaar

Dank je wel, alles is zo herkenbaar. Het geeft een andere (fijnere) kijk op mezelf en mijn bedrijf als Lichtwerker

Inzichten

Dank je wel voor alle bijzondere inzichten die ik heb ontvangen 💕🦋💕

…. op de i

Heel fijne masterclass, veel … op mijn i 🙂

Fijne energie

Mooie nieuwe informatie, fijne stem en fijne energie

Het raakt

Het raakt mij wat je zegt en ik voel tranen van ontroering

Boeiend

Dank je wel Iris voor deze boeiende masterclass!! 💞

Jij kwam op mijn pad

Dank je wel. Heel mooi. Jij kwam op mijn pad.

Mooi en waardevol

Mooie en erg waardevolle presentatie Iris!

Puzzelstukjes

Door jouw uiteenzetting ontvang ik nu verklaringen voor verschillende stukjes van mijn bedrijf  – Dank !

Inspirerend

Dank je wel voor de inspirerende masterclass. Er wordt zoveel helder Xxx

Mooie Masterclass

Dank je wel voor de mooie Masterclass

Liefde voor mezelf

Lieve Iris, dank je wel. Goede les is dat ik ook in mijn bedrijf nog meer liefde voor mezelf mag voelen 💕

Missie neerzetten

Ohhhh allemaal zo herkenbaar… Ik ken mijn missie wel, nu leer ik het neer te zetten in mijn onderneming. Dit voelt helemaal als het goede moment. Super dankbaar!

Prachtig

Dankjewel Iris.. Het was prachtig!

Kippenvel

Ik kreeg kippenvel tijdens je Masterclass! Dat ik Welkom ben op aarde

Dank

Veel dank 🙏

Super dank

Super bedankt, het was heel erg mooi!

Zoveel herkenning

Dank je wel voor het delen van je kennis. Zoveel herkenning ook in jouw pad, heel bijzonder

Iris Boonstra Spirituele Transformatie Academie

Masterclass door Iris Boonstra

Iedere dag realiseer ik me hoe bijzonder het eigenlijk is dat het universum ons op elkaars pad gebracht heeft. Hoe speciaal het is dat jij deze pagina en Masterclass gevonden hebt.

En ik wil je uitnodigen om iets van mijn verhaal te lezen. Mijn weg tijdens het opbouwen van een bloeiend bezield bedrijf. Omdat ik van veel vrouwen die deze Masterclass tegenkomen hoor dat ze zichzelf zo herkennen in mijn verhaal. En ook dat het kracht geeft, onze gelijksoortige verhalen

Herkenning

Voor mij is de herkenning die andere vrouwen voelen nog steeds speciaal, omdat ik me in mijn aardse leven zo vaak zo ‘anders’ heb gevoeld. Anders dan de meeste mensen die ik ken(de). Terwijl ik pas later ontdekt heb dat wij als sensitieve Lichte vrouwen verbazingwekkend veel op elkaar lijken. Niet zozeer in uiterlijk, maar in de manier waarop we het leven zien en ervaren.

En juist die herkenning geeft ons een zekere en zachte kracht.

Wil je iets meer lezen over mijn weg naar een bedrijf waarmee ik de wereld een beetje mooier maak én waarmee ik zelf ook zielsgelukkig ben? Klik hier voor ‘Over Iris’

Masterclass: ondernemen vanuit je zielsmissie

Tijdens deze Masterclass leer je wat jouw zielsmissie eigenlijk inhoudt en hoe jij je bedrijf vanuit Liefdevolle afstemming op je zielsmissie tot bloei brengt.

Vanuit mijn eigen ervaring als ondernemer en sensitief mens, want net als jij heb ik een hele reis gemaakt. En met de stappen die ik je laat zien heb ik na jaren zoeken eindelijk mijn eigen bedrijf tot bloei gebracht, financieel en spiritueel.

Presentatie door Iris Boonstra – Spiritueel ondernemerscoach en Lichtwerker. Zij begeleidt al ruim 25 jaar mensen in het verbinden met hun ziel, zielsmissie en Lichtkracht. En leert vrouwelijke ondernemers hoe zij vanuit afstemming op hun Lichtkracht een succesvol, bezield en omzetrijk bedrijf manifesteren.