Masterclass: Ondernemen vanuit je Zielsmissie

Gratis online Masterclass van 90 minuten waarin je leert wat je zielsmissie als Lichtwerker is. En hoe jij je bedrijf als Lichtwerker op je spirituele missie afstemt én hiermee ook omzet maakt (geld verdient met je zielsmissie). 

Ondernemen vanuit je zielsmissie als Lichtwerker

Z

De wereld verandert en je hart zegt je, dat er voor jou als ondernemende Lichtwerker een prachtige en krachtige spirituele taak klaarligt. Ook al is het soms bijna niet uit te leggen aan de mensen om je heen, maar gewoon een diep gevoel van binnenuit: jij voelt aan alles dat het tijd is om ook met je bedrijf voor je spirituele missie te gaan. 

Z

Jouw missie (en je bedrijf) in de wereld echt neerzetten is lastiger dan je had gedacht. Je weet gewoon dat je de juiste kant opgaat … alleen, in de praktijk krijg je nog steeds niet genoeg klanten en groeit je frustratie harder dan de opbouw van je bedrijf.

Z

Je wéét (diep in je hart) dat het nodig is om duidelijker zichtbaar te zijn en de klanten te vinden die bij je zielsmissie horen. Wat je nu doet stroomt niet (of niet genoeg). Hoe weet je wat je anders moet doen?

Meld je hier gratis aan

Tijdens deze Masterclass laat ik je zien wat jouw zielsmissie als Lichtwerker eigenlijk inhoudt en hoe ook jij je bedrijf vanuit afstemming op je spirituele missie tot bloei brengt.

Wat andere Lichtwerkers zeggen over de Masterclass

Raak

Alsof je alleen tegen mij sprak, zo raak…. Alles 💕

Lichter

Vanuit mijn hart: dank! Ik voel mijn Licht lichter en met meer ruimte om te zijn die ik ben.

Herkenbaar

Dank je wel, alles is zo herkenbaar. Het geeft een andere (fijnere) kijk op mezelf.

Inzicht

Dank je wel voor het inzicht die ik heb mogen ontvangen

Fijne energie

Mooie nieuwe informatie, fijne stem en fijne energie

Het raakt

Het raakt mij wat je zegt en ik voel tranen van ontroering

Boeiend

Dank je wel Iris voor deze boeiende masterclass!! 💞

Jij kwam op mijn pad

Dank je wel. Heel mooi. Jij kwam op mijn pad.

Puzzelstukjes

Door jouw uiteenzetting ontvang ik nu verklaringen voor verschillende stukjes van mijn levens puzzel – Dank u !

Liefde voor mezelf

Lieve Iris, dank je wel. Goede les is dat ik nog meer liefde voor mezelf mag voelen 💕

Mooie Masterclass

Dank je wel voor de mooie Masterclass

Liefde voor mezelf

Lieve Iris, dank je wel. Goede les is dat ik nog meer liefde voor mezelf mag voelen 💕

Prachtig

Dankjewel Iris.. Het was prachtig!

Kippenvel

Ik kreeg kippenvel tijdens je Masterclass! Dat ik Welkom ben op aarde

Dank

Veel dank 🙏

Super dank

Super bedankt, het was heel erg mooi!

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Masterclass door Iris Boonstra

Iedere dag realiseer ik me hoe bijzonder het eigenlijk is dat het universum ons op elkaars pad gebracht heeft. Hoe speciaal het is dat jij deze pagina en Masterclass gevonden hebt. 

En ik wil je uitnodigen om iets van mijn verhaal te lezen. Mijn weg tijdens het opbouwen van een bloeiend bezield bedrijf. Omdat ik van veel vrouwen die deze Masterclass tegenkomen hoor dat ze zichzelf zo herkennen in mijn verhaal. En ook dat het kracht geeft, onze gelijksoortige verhalen

Herkenning

Voor mij is de herkenning die andere vrouwen voelen nog steeds speciaal, omdat ik me in mijn aardse leven zo vaak zo ‘anders’ heb gevoeld. Anders dan de meeste mensen die ik ken(de). Terwijl ik pas later ontdekt heb dat wij als vrouwelijke Lichtwerkers verbazingwekkend veel op elkaar lijken. Niet zozeer in uiterlijk, maar in de manier waarop we het leven zien en ervaren.

En juist die herkenning geeft ons een zekere en zachte kracht.

Wil je iets meer lezen over mijn weg naar een bedrijf waarmee ik de wereld een beetje mooier maak én waarmee ik zelf ook zielsgelukkig ben? Klik hier voor ‘Over Iris’

Masterclass: ondernemen vanuit je zielsmissie

Tijdens deze Masterclass leer je wat jouw zielsmissie als Lichtwerker eigenlijk inhoudt en hoe jij je bedrijf vanuit je missie tot bloei brengt. Geld verdient met je spirituele missie.

Vanuit mijn eigen ervaring als Lichtwerker, want net als jij heb ik een hele reis gemaakt. En met de stappen die ik je laat zien heb ik na jaren zoeken eindelijk mijn eigen bedrijf tot bloei gebracht, financieel en spiritueel.

Presentatie door Iris Boonstra – Spiritueel businesscoach en Lichtwerker. Zij begeleidt al ruim 25 jaar Lichtwerkers in het verbinden met hun ziel, zielsmissie en Lichtkracht. En leert vrouwelijke Lichtwerkers hoe zij vanuit afstemming op hun Lichtkracht een succesvol, bezield en omzetrijk bedrijf manifesteren.