Lichtwerker in de Nieuwe Tijd

de training is gesloten

Wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten van de Spirituele Transformatie Academie?

Meld je hier Gratis aan. Natuurlijk gaan we zorgvuldig met je gegevens om!

vanuit je Zielsmissie en Lichtkracht leven

Gratis inspiratie en transformatie

Herken jij dit?

  • Je ziet dat de wereld verandert. En voelt aan alles dat jij hierin een prachtige spirituele taak hebt. Toch stroomt het nog niet. Hoe weet je zeker of je op het juiste pad bent?
  • Wat je hebt gehoord over een Nieuwe Tijd maakt je blij: weer leven vanuit Liefde en Eenheid. Toch is er in de wereld nog zoveel onrust. Hoe ga je hiermee om?
  • Je hebt al het nodige spirituele werk gedaan. Toch zijn er nog steeds flinke uitdagingen. Kun je iets doen om jouw eigen Shift naar een Nieuw Bewustzijn te versnellen of Lichter te maken?
Retreat Spirituele Transformatie academie
Review Retreat Spirituele Transformatie Academie

Een Gouden Tijdperk

We leven nu als mens in een bijzondere tijd: de overgang naar een Gouden Tijdperk. Een Tijdperk waarin we als mens weer vanuit Liefde en Eenheid kunnen leven.

Als vrouwelijke Lichtwerker zijn we in deze tijd met een  belangrijke spirituele taak geboren: we mogen en kunnen de transformatie van de Aarde en de Mensheid ondersteunen.

Maar. Toen we op aarde kwamen, vergaten we onze Zielsmissie. Precies volgens het plan van onze Ziel. Pas nu de tijd rijp is, persoonlijk en collectief, krijgen we weer bewuste toegang tot onze Zielsmissie. We ontwaken, spiritueel. En herinneren ons stap voor stap wie we zijn en wat we eigenlijk op aarde komen doen.

Ik ervaar Iris als een vrouw, die enorm integer, wijs én capabel is. Ze laat me ervaren vanuit mijn eigen Ziel en vanuit de 5e dimensie en heeft mij mijn eigen Grootsheid laten voelen.

Zij heeft laten zien dat, door contact te maken met de nieuwe Aarde, met het Licht in én om je heen én je spirituele Gidsen, het niet meer zwaar en lang hoeft te gaan voor je iets moeilijks los kunt laten.  Er is meer Lichtheid in mijn leven. En zicht op mijn Zielemissie. Ik voel me op een aangename manier herboren.

Sietske

De training heeft me zoveel inzichten in mijzelf gegeven. Inzicht in vorige levens en de blokkades die daar zijn ontstaan, maar ook inzicht in mijn (verborgen) talenten, waardoor ik deze veel meer bewust ben gaan gebruiken. Iris helpt je om licht te laten schijnen op onbewuste blokkades, verlangens en talenten, zelfs uit levens van heel lang geleden.

Iris haar begeleiding is liefdevol, invoelend en creatief. Haar beeldende metaforen maken me steeds weer aan het lachen. 😉  Ik kan het werken met Iris  dan ook alleen maar aanraden!”

Petra

Toen ik bij Iris terecht kwam had ik geen idee welke bijzonder mooie reis me te wachten stond. Het enige dat ik wist was dat ik naar haar werd toe getrokken. Met een groep lieve vrouwen, die ik inmiddels echt als mijn Soul Sisters ervaar, delen we een hele mooie ziele-ontwikkeling. Waarbij ons levensdoel en hoe we die gaan neerzetten steeds duidelijker wordt.

Een absolute aanrader als je werkelijk stappen wil nemen, echt in de spiegel wil kijken en het avontuur van de ziel wil aangaan!

Eva

Bijdragen aan een Lichtere wereld

Jouw Spirituele Transformatie Coach tijdens deze training is Iris Boonstra. Zij is Lichtwerker en Zielsmissie Gids en begeleidt al ruim 25 jaar Lichtwerkers in het verbinden met hun Ziel, Zielsmissie en Lichtkracht. Ook schrijft ze voor spirituele magazines, o.a. Spiegelbeeld en NieuweTijdsKind Magazine.

Iris: “Wat mij de afgelopen 25 jaar in mijn Lichtwerk misschien wel het meest heeft gefrustreerd is dat ik al heel lang voel dat ik een spirituele taak heb. Ik wist dat ik iets te geven had – en toch stroomde het niet.  Ik heb ongelooflijk veel spirituele trainingen en opleidingen gedaan. En er werd vaak gezegd: je bent al Licht, ga het nu maar gewoon doen. Maar ik wist niet Hoe. Het lukte me gewoon niet om mijn Licht vast te houden en het op een aardse manier vorm te geven.

Met vallen en opstaan heb ik een weg ontdekt waarmee ik de verbinding met mijn Ziel heb hersteld, mijn Zielsmissie heb gevonden. Nu ik deze weg heb gevonden kan ik (samen met mijn spirituele Gidsen en de Nieuwe Aarde) Lichtwerkers zoals jij helpen om ook jouw weg te vinden. Op een Lichtere manier. En over die Lichtere manier, vertel ik je meer tijdens de training.”

Wil jij krachtig in je Licht staan?

Doe mee met de training die jouw leven als Lichtwerker Magisch en positief verandert. Met diepgaande Lichtmeditatie voor jouw energetische transformatie. 

Retreat Lichtwerkers Spirituele Transformatie Academie

Lichtwerker in de Nieuwe Tijd

blijf op de hoogte

De online training is gesloten. Wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten van de Spirituele Transformatie Academie? Meld je hier Gratis aan. Natuurlijk gaan we zorgvuldig met je gegevens om!