fbpx

Gratis Lichtmeditaties

voor vrouwelijke Lichtwerkers

Tijdens deze Lichtmeditaties veranker je jouw innerlijk Licht, zodat je een baken van Liefde en Licht kunt zijn. De Lichtmeditaties zijn speciaal voor jou als vrouwelijke Lichtwerker gemaakt. Met Lichtcodes die jouw Lichtkracht en de Liefde voor jezelf versterken.

Lichtmeditaties voor Jou

Tijdens deze meditaties help ik je om je te verbinden met het Licht in je en om je heen.

1) Tot jeZelf komen: met deze meditatie help ik je om innerlijk tot rust en tot jeZelf te komen. Waardoor je in dit half uur op adem kunt komen. Jezelf ruimte kunt geven om weer te voelen dat je prachtig bent zoals je bent.

2) Licht-Zijn: ook deze meditatie is speciaal voor jou geschreven. Voor jou als Lichtwerker, die de volgende stap in haar spirituele ontwikkeling wil maken. Deze meditatie is zacht-krachtig én helpt je Licht te Zijn.

Je voelt al snel de eerste shift in je bewustzijn. Je hart opent zich zoals je dit nog niet kent.

Handleiding

Is dit je eerste Geleide Meditatie? Of wil je graag wat tips voor het werken met Geleide Meditaties?

Download dan eerst het document hieronder. In deze les leg ik je wat uit over mijn manier van werken met geleide Lichtmeditaties. Ook geef ik je tips, hoe je er voor jezelf het meeste uithaalt.

 

Geleide Licht Meditatie

‘Tot jeZelf komen’ zonder muziek

Geleide Licht Meditatie

‘tot jezelf komen’ met achtergrondmuziek

Geleide Licht Meditatie

‘Licht Zijn’ zonder muziek

Geleide Licht Meditatie

‘Licht Zijn’ met achtergrondmuziek

Iris Boonstra Gratis training

Iris Boonstra

De Lichtmeditaties worden door Iris Boonstra geschreven en ingesproken. Zij is Lichtwerker en spiritueel businesscoach en begeleidt ruim 30 jaar Lichtwerkers in het verbinden met hun ziel, zielsmissie en Lichtkracht. Ook schrijft ze voor spirituele magazines, o.a. Spiegelbeeld en NieuweTijdsKind Magazine.

Iris: “De geleide Lichtmeditaties maak ik samen met mijn Lichtgidsen en zielenfamilie. Zoals Meesters van de Witte Broederschap, Andromeda en Venus. Daarbij stem ik mij af op de Nieuwe Aarde en de Lichtmeesters in de Aarde . Het Licht vanuit de sferen en de Aarde stroomt daarom door in de Lichtmeditaties.

De Lichtcodes brengen je dichter bij je ziel. Dit geeft een diepe innerlijke rust, omdat je op diep niveau Thuis komt. Daarbij helpen de Lichtmeditaties om vanuit Lichtkracht in je bedrijf te staan.”

4daagse mini-training (gratis)

Verlang jij ernaar om een stralend bedrijf als Lichtwerker op te bouwen, wat helemaal klopt met de bijzondere tijd waarin we leven? Een bezield bedrijf, waarmee jij je op je spirituele taak richt én ook een mooie omzet maakt.

Maar is het neerzetten van een goedlopend bedrijf niet zo eenvoudig als je verwacht had? Meld je dan aan voor de gratis live online mini-training.

Speciaal voor vrouwelijke Lichtwerkers

Duizenden vrouwen gingen je inmiddels voor en ook dit keer wordt het weer prachtig krachtig. Deze gratis online vierdaagse leer je wat jij als vrouwelijke Lichtwerker nodig hebt om je bedrijf tot bloei te brengen. Een spiritueel bedrijf, waarmee jij je volledig op je spirituele missie richt én ook de omzet maakt die je waard bent.

Als je je hierboven aanmeldt, doe je mee met de volgende gratis online vierdaagse. Je ontvangt direct de eerste informatie en wordt per mail op de hoogte gehouden van mijn business & soul tips.

Wil je nog wat meer informatie? Klik op onderstaande knop

Lichtwerker in een Nieuwe tijd

Een Lichtwerker is: iemand met het verlangen om Licht en Liefde te brengen. Een diep en authentiek verlangen, wat je niet toevallig hebt. Je voelt dit vanuit je hart en ziel.

Lichtwerker

Mensen met de missie om Licht te brengen worden ook wel Lichtdrager of Lichtbrenger genoemd. Wat beide klopt. Je draagt het Licht in je. En je brengt dit Licht in de wereld.

Wij gebruiken het woord ‘Lichtwerker’ omdat jouw Licht actief bijdraagt aan transformatie, heling en groei.

Een Nieuwe Gouden tijd

We leven spiritueel gezien in een bijzondere tijd: de overgang naar een Gouden Tijdperk. Een Tijdperk waarin we als mensheid weer vanuit Liefde en Eenheid leven.

Jouw bedrijf mag een rol spelen in de transformatie naar een Nieuwe tijd. Want jij bent als Lichtwerker geboren om deel van deze verandering te zijn!

Lichtwerker mini training