fbpx

Lichtmeditaties voor vrouwelijke Lichtwerkers

Je ontvangt twee diepgaande Lichtmeditaties waarmee je al snel een krachtige shift voelt. Alles in je wordt Lichter en de verbinding met je ziel versterkt. Je voelt je diep gecenterd en staat weer stevig in je eigen stralende Lichtkracht.

 

Schrijf je hier in en ontvang Gratis mijn inspiratie per mail. Je krijgt direct toegang tot de gratis Lichtmeditaties. (natuurlijk gaan we zorgvuldig met je gegevens om!)

Met deze meditaties word jij een baken van Licht

Je ontvangt twee krachtige Lichtmeditaties waarmee je al snel een krachtige shift voelt. Alles in je wordt Lichter. Je voelt je diep gecenterd en staat weer stevig in je eigen Lichtkracht. Een gevoel wat alle verschil maakt. Voor jezelf en voor de wereld om je heen. Je bent weer de krachtige, liefdevolle Lichtwerker die je wilt en kunt zijn.

Speciaal voor jou: de Lichtmeditaties zijn opgenomen met én zonder achtergrondmuziek. Je kunt jouw versie kiezen.

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Lichtmeditaties met krachtige Lichtcodes

De Lichtmeditaties worden door Iris Boonstra geschreven en ingesproken. Zij is Lichtwerker en spiritueel businesscoach en begeleidt vrouwelijke Lichtwerkers tijdens de opbouw van een bloeiend bezield bedrijf. Ook schrijft ze voor spirituele magazines, zoals Spiegelbeeld en NieuweTijdsKind Magazine.

Iris: “De Lichtmeditaties maak ik vanuit afstemming op de Lichtkracht van mijn ziel. Daarbij stem ik mij af op de Nieuwe Aarde en mijn Lichtgidsen. Samen maken we als het ware een brug van Licht. Het hoogfrequente Licht vanuit het universum en de Aarde stroomt daarom door in de Lichtmeditaties.

De Lichtcodes brengen iemand dichter bij haar ziel en unieke Lichtkracht. Dit geeft een diepe innerlijke rust, omdat je op een diep niveau Thuis komt. Daarbij versnelt het regelmatig doen van een Lichtmeditatie je spirituele transformatie.

Juist als vrouwelijke Lichtwerker met een bedrijf is de verbinding met je ziel en Lichtkracht essentieel.Omdat je hiermee krachtig in je Licht staat en bij een uitdaging niet snel wankelt. Ook straal je krachtiger je zielslicht uit  en trekt daarmee de klanten aan die bij je zielsmissie passen.”

Dit is wat andere deelneemsters zeggen

Krachtig

Iris haar meditaties zijn zo krachtig. Ze openen steeds weer deuren naar mijn innerlijke verborgen schatten. 💕

Ontroerd

Ik vond het een fijne, mooie meditatie en was vooral ontroerd. Dankjewel!

Verrassend

De meditatie is verrassend en de stem prettig om naar te luisteren.

Thuiskomen

Ik heb gevoel dat ik thuis kom 💛

Heerlijk

Wat een heerlijk meditatie. Ook een vriendin er blij mee gemaakt. 💞

Gelukkig

Heerlijk was het. Ik was zo gelukkig, zo blij en voelde me geweldig.

Rustig, blij en Krachtiger

Heel hartelijk bedankt voor de prachtige meditaties. Ik voelde me erna rustig en blij en krachtiger.

Bedankt!

Enorm bedankt! Een heel fijne meditatie

Ontroerd

Dankjewel voor de meditatie, de tekst ontroerde me. 💕

Fijne stem

Je hebt een hele fijne stem om naar te luisteren 🙏

Pad

Dank je wel. Heel mooi. Jij kwam op mijn pad.

Prachtig

Dankjewel Iris.. Het was prachtig!

Mooi!

Bedankt 🙏🏻 voor de mooie meditatie!

Rust

De meditatie is mij goed bevallen, het geeft rust om hier de tijd voor te nemen.

Dank

Veel dank 🙏

Herken jij dit?

Z

Je weet dat het voor jou als Lichtwerker belangrijk is om regelmatig tot jeZelf te komen. Want je kunt alleen de stralende versie van jezelf zijn, als jij jezelf regelmatig met Licht op kunt laden

Z

Die tijd voor jeZelf, schiet er nog weleens bij in. Echt, niet omdat je het niet wilt. Er is gewoon zoveel wat je aandacht vraagt of wat op dat moment belangrijker lijkt

Z

Niet alle meditaties passen bij je. Je zoekt nog een meditatie met de juiste Lichtcodes. Speciaal voor Lichtwerkers, waarbij je voelt dat het je spirituele trilling heel natuurlijk en zacht-krachtig verhoogt

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Schrijf je hier in en ontvang je inspiratie per mail. Je krijgt direct toegang tot de Gratis Lichtmeditaties. (natuurlijk gaan we zorgvuldig met je gegevens om en je kunt je op ieder moment weer uitschrijven)

Met deze meditaties word jij een baken van licht

Je ontvangt twee krachtige Lichtmeditaties waarmee je al snel een krachtige shift voelt. Alles in je wordt Lichter. Je voelt je diep gecenterd en staat weer stevig in je eigen stralende Lichtkracht. Een gevoel wat alle verschil maakt. Voor jezelf en voor de wereld om je heen. Je bent weer de krachtige, liefdevolle Lichtwerker die je wilt en kunt zijn.

Speciaal voor jou: de Lichtmeditaties zijn opgenomen met én zonder achtergrondmuziek. Je kunt jouw versie kiezen.