fbpx

Masterclass: Spiritueel Ondernemen

De spirituele weg naar een bloeiend bedrijf

Wil jij je bedrijf laten groeien? Met hart en ziel, op de spirituele manier die bij je past? Meld je dan aan voor de gratis Masterclass

  • Voor wie: vrouwelijke ondernemers met een passie voor spiritualiteit
  • Waar: online in de vorm van een webinar (Je ontvangt toegang tot de replay)
  • Datum: dinsdag 21 of donderdag 23 mei om 9.30 uur
  • Investering: gratis

Jij wilt je bedrijf laten groeien!

Diep in je hart weet je, dat jij met je bedrijf iets bijzonders kunt bieden. Toch stroomt het nog niet zoals je verwacht had en je voelt dat het tijd is voor verandering!

Z

Het allerliefste? Wil jij je bedrijf vanuit zachte kracht en vertrouwen laten groeien. Zonder jezelf te forceren of tegen je intuïtie in van alles te ‘moeten’. Ook al lukt je dit nog niet altijd, het is wel de manier die bij jou als sensitief mens past

Z

Spiritualiteit is belangrijk voor je. Dus ook in je bedrijf wil je dicht bij je hart en ziel blijven. Authentiek, zonder maskers of fake marketing. (Ook wanneer je het woord ‘spiritueel’ niet in je bedrijf gebruikt. Het gaat over jóuw afstemming )

Z

Je weet dat het belangrijk is om je bedrijf te laten zien en je doet je best om regelmatig zichtbaar te zijn. Toch levert je zichtbaarheid nog niet genoeg op. Hoe kun je dit (op een liefdevolle manier) anders doen?

gratis business training

Dit is wat eerdere deelneemsters zeggen

Spirituele context

“Ik heb er heel veel aan gehad! Vooral door de rijkdom van alles wat je deelde en ook door de spirituele context” (Anja)

Lichtkracht

“Waarin ik je Masterclass echt onderscheidend vind is dat je inzet op de lichtkracht die ieder met zich meebrengt. Dat vind ik ontroerend en raakt me. Dus dank je wel vanuit de grond van mijn hart.” ❤️ (Marieke)

Verwondering

“Blijdschap, en een opgeruimd hoofd, een weg in de goede richting met mijn bedrijf, dat is wat er nu in mijn hoofd opkomt! En ook de verwondering, dat je zo’n mooie Masterclass gratis voor niets aanbied.” (Laura)

Licht en Liefdevol ondernemen

Toen ik met mijn bedrijf begon, voelde ik vooral dat ik meer met mijn helende talenten wilde doen én ook dat ik hier mijn geld mee wilde verdienen. Maar had eerlijk gezegd geen idee hoe ik dat voor elkaar kon krijgen.

Want hoeveel energie ik ook mijn bedrijf stopte, in eerste instantie trok ik gewoonweg nauwelijks klanten aan. En toen ik eenmaal geleerd had om wel klanten aan te trekken (door aan marketing te doen), werd het niet gelijk Lichter.

Omdat het leek alsof ik mezelf vanuit een oude mannelijke energie moest blijven pushen, om zichtbaar genoeg te zijn.

Balans tussen spirituele flow en praktische zakelijkheid

Voor mij kwam de grote omslag naar een Liefdevol en Licht bedrijf, toen ik leerde om mijn praktische ondernemerschap te combineren met de spirituele afstemming op mijn ziel.

Zonder tegen mijn intuïtie in van alles te ‘moeten’. Maar tijdens het ondernemen dicht bij meZelf te blijven. Vanuit zachte kracht: de Lichtkracht van mijn hart en ziel.

vierdaagse business training
Iris Boonstra gratis mini-training voor Lichtwerkers

Impact op mijn eigen-wijze

Jouw spiritueel businesscoach tijdens deze training is Iris Boonstra. Zij begeleidt al ruim 30 jaar vrouwen in het verbinden met hun ziel, zielsmissie en Lichtkracht. Ook schrijft ze voor spirituele magazines, o.a. Spiegelbeeld en NieuweTijds Magazine.

Iris: “Wat mij de afgelopen 25 jaar in mijn werk het meest heeft gefrustreerd is dat ik al heel lang wist dat ik een spirituele taak heb – en toch stroomde het niet. Ik heb ongelooflijk veel spirituele trainingen en opleidingen gedaan. En er werd vaak gezegd: je bent al Licht, ga het maar gewoon doen. Maar ik wist niet Hoe. Het lukte me niet om mijn Licht vast te houden en vorm te geven. Waardoor ik afhankelijk bleef van ander werk om geld te verdienen.

Met vallen en opstaan heb ik de stappen gevonden, waarmee ik vanuit de verbinding met mijn ziel een bloeiend bedrijf heb opgebouwd.

Dit betekent voor mij dat ik mijn zielsmissie leef door te werken met prachtige vrouwelijke spirituele ondernemers en hiermee ook financieel een krachtige omzet maak. Eindelijk kan ik mijn tijd full-time aan mijn spirituele missie besteden. En doe ik met hart en ziel, wat ik in deze uitzonderlijke tijd op Aarde kóm doen.”

Dit is wat eerdere deelneemsters zeggen

Liefde voor mezelf

“Lieve Iris, dank je wel. Goede les is dat ik ook in mijn bedrijf nog meer liefde voor mezelf mag voelen 💕” (Monique)

Marketing

“Mijn mooiste inzicht is, dat ik nu op een zachtere manier naar het begrip marketing kijk. Ik kan er nu op een andere manier naar kijken!” (Tineke)

Marketing en Intuïtie

“Vandaag besefte ik dat veel intuïtief heb gedaan. Ben dit kwijtgeraakt nadat ik een marketingtraining heb gedaan. Nu dit stuk in mij weer is aangeraakt vind ik de rust in mezelf terug.” (Brenda)

Puzzelstukjes

“Door jouw uiteenzetting ontvang ik nu verklaringen voor verschillende stukjes van mijn bedrijf  – Dank !” (Nicole)

Bijzonder

“De Masterclass heb ik als heel bijzonder ervaren. Het heeft me op een dieper niveau laten realiseren dat mijn Lichtkracht de basis is van mijn bedrijf.” (Henny)

Wil jij je bedrijf laten groeien? En! Op de spirituele en authentieke manier die bij je past?

Z

Spiritualiteit is belangrijk voor je. Daarom voelt het zo kloppend om op een spirituele manier aan de groei van je bedrijf te werken. Vanuit zachte kracht en vertrouwen, met hart en ziel.

Spiritueel Ondernemen

Tijdens de Masterclass neem ik je mee naar een unieke combinatie van spirituele flow en praktische zakelijkheid.

Meld je hier gratis aan. Je ontvangt direct de eerste informatie en mijn business & soul tips per e-mail.