fbpx

Jouw bijdrage aan de manifestatie

van een Nieuwe Aarde

Gratis Masterclass voor Lichtwerkers

Masterclass

‘jouw bijdrage aan de manifestatie van een Nieuwe aarde’

Deze Masterclass laat je zien en ervaren hoe jij als Lichtwerker bij kunt dragen aan de manifestatie van de Nieuwe aarde. Wat kun jij nu al doen om deze Nieuwe wereld tot werkelijkheid te maken?.

De Masterclass wordt gegeven in de vorm van een webinar van ongeveer 90 minuten. Waarbij jij je vragen in de chat aan Iris persoonlijk kunt stellen.

Herken jij dit?

  • Het is een diep gevoel van binnenuit: wat je doet in je leven is niet meer afgestemd op jouw spirituele taak op aarde. Deze tijd vraagt iets Nieuws! Sinds je dit weet, schuurt het en laat het je niet meer los. Maar, hoe pak je die verandering aan?
  • Je hebt al veel innerlijk werk gedaan om zelf vanuit Liefde en Licht te kunnen leven – toch lijkt het alsof je steeds weer tegen oude pijn of blokkades aan loopt. Hoe kan dat? En hoe los je dit op?
  • Als je heel eerlijk kijkt heb jij je in de loop van je leven bijna ongemerkt aangepast aan de verwachtingen en pijn van de mensen om je heen. En dat knaagt, want je wéét dat jouw Licht en ‘anders-zijn’ je kracht is.
Nieuwe aarde manifestatie shift voor Lichtwerkers Spirituele Transformatie Academie

Op weg naar de Nieuwe Tijd

Het leven op aarde verandert. En dit is niet zomaar een verandering, maar een werkelijke transformatie met een diepe spirituele betekenis. Want de aarde transformeert in deze bijzondere tijd naar een Nieuwe aarde. Steeds meer mensen zullen zich bewust zijn van hun eigen Licht én van de Goddelijkheid van alles wat leeft. Waardoor we ook als mensheid op een totaal nieuwe manier zullen gaan samenleven

Waarschijnlijk word jij als Lichtwerker blij van deze Nieuwe aarde. Het liefst zou je direct in deze Nieuwe Tijd leven. En soms doet het pijn, dat de wereld waarin we nu leven nog op een andere energie is gebaseerd.

Jij bent een Changemaker

Het goede nieuws is: jij komt als ‘Changemaker’ verandering in de huidige wereld brengen. En je mag bijdragen aan de manifestatie van de Nieuwe aarde!

Maar. Ook al komen jij en ik verandering brengen, deze transformatie gaat niet zonder slag of stoot. We lopen tegen uitdagingen aan, collectief en ook individueel.

Hoe kun je, ondanks deze uitdagingen, toch diepgaande verandering brengen en bijdragen aan de manifestatie van een Nieuwe aarde? Deze Masterclass laat zien wat jij kunt doen om een ‘Changemaker’ te zijn.

Nieuwe Tijd shift voor Lichtwerkers Spirituele Transformatie Academie (1)
Nieuwe Tijd shift voor Lichtwerkers Spirituele Transformatie Academie

Verandering en ver-lichting

De Masterclass wordt gegeven door Iris Boonstra. Zij is Lichtwerker en zielsmissie Gids en begeleidt al ruim 25 jaar Lichtwerkers in het verbinden met hun ziel, zielsmissie en Lichtkracht. Ook is zij auteur voor spirituele magazines.  Haar Lichtwerk doet ze samen met haar spirituele Gidsen en zielenfamilie. Waaronder de Lichtmeesters van de (intergalactische) Witte Broederschap en Venus.

Iris: “De Nieuwe Tijd is de tijd waarvoor ik als Lichtwerker op aarde gekomen ben. Hierdoor voelde ik me het eerste deel van mijn leven vaak ‘anders’ en niet thuis op aarde.

Vanaf het moment dat ik zag dat ik ontdekte dat ik een Lichtwerker ben, veranderde er van alles in mijn leven. Het was het begin van een lange reis van transformatie. Stap voor stap ontdekte ik dat ik hier ben om bij te dragen aan een nieuwe manier van leven (de Nieuwe Tijd). En dat ik ‘anders’ ben met een reden: ik kom als Lichtwerker (samen met veel andere Lichtwerkers) verandering brengen. De verandering en ver-lichting die de wereld juist nu nodig heeft “

Wat andere Lichtwerkers zeggen over de Masterclass

Puzzelstukjes

Heel veel dank voor je prachtige Masterclass. Leerzaam en puzzelstukjes die op z’n plek vielen. 💕

Heel mooi

Dank je wel voor deze bijzondere masterclass.
Fijne energie, heel mooi.

Genoten

Dank. Ik heb genoten van je webinar vandaag!

Gemarineerd in Liefde

Ik voel me gemarineerd in Liefde en Licht!

Super

Het  was super en super dat je dit ook gratis hebt gedaan

Boeiend

Dank je wel Iris voor deze boeiende masterclass!! 💞

Kippenvel

Ik kreeg kippenvel tijdens je Masterclass! Dat ik Welkom ben op aarde

Dank

Veel dank  🙏

Liefde voor mezelf

Lieve Iris, dank je wel. Goede les is dat ik nog meer liefde voor mezelf mag voelen 💕

Super bedankt

Ik vind alle info die ik heb gekregen echt super. Super bedankt daarvoor.

Jij kwam op mijn pad

Dank je wel. Heel mooi. Jij kwam op mijn pad.

Super dank

Super bedankt, het was heel erg mooi!

Masterclass 

‘Bijdragen aan de manifestatie van een Nieuwe aarde’

Deze Masterclass laat je zien en ervaren hoe jij als Lichtwerker bij kunt dragen aan de Nieuwe aarde.

De Masterclass wordt gegeven in de vorm van een webinar van ongeveer 90 minuten. Waarbij jij je vragen in de chat aan Iris persoonlijk kunt stellen.