fbpx

Masterclass: Balans in je Bedrijf

In deze gratis Masterclass (90 minuten) voor vrouwelijke Lichtwerkers en Wayshowers neem ik je mee naar een bedrijf dat stroomt, op de zacht-krachtige manier die bij jou als sensitief mens past: vanuit een Liefdevolle balans tussen flow en structuur.

Balans in je Bedrijf

Z

Voel jij aan alles dat het tijd is om je bedrijf als Lichtwerker (coach, healer, therapeute of kunstenares) nu voluit tot bloei te laten komen? Als een Liefdevol verlangen van je ziel om mensen te helpen helen, groeien en transformeren.

Z

De praktische uitvoering van je bedrijf is lastiger dan je had gedacht. Je hebt al van alles gedaan, maar trekt nog steeds niet genoeg klanten en omzet aan. En heel eerlijk? Nu weet je het even niet meer.

Z

Je weet wél (diep in je hart) dat het nodig is om duidelijker zichtbaar te zijn. Wat je nu doet stroomt niet (of niet genoeg). Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf gaat stromen, zonder jezelf te pushen of continu ‘aan’ te staan?

Meld je hier gratis aan

Tijdens deze Masterclass laat ik je zien hoe ook jij je bedrijf vanuit balans tussen spirituele flow en praktische structuur tot bloei brengt.

Wat andere Lichtwerkers zeggen over de Masterclass

Raak

Alsof je alleen tegen mij sprak, zo raak…. Alles 💕

Balans

Zo waardevol, balans vinden tussen het praktische aspect van je bedrijf en de spirituele energie daarvoor goed te laten stromen

Lichter

Vanuit mijn hart: dank! Ik voel mijn Licht lichter en met meer ruimte om in mijn bedrijf te zijn die ik ben.

Herkenbaar

Dank je wel, alles is zo herkenbaar. Het geeft een andere (fijnere) kijk op mezelf en mijn bedrijf als Lichtwerker

Inzichten

Dank je wel voor alle bijzondere inzichten die ik heb ontvangen 💕🦋💕

…. op de i

Heel fijne masterclass, veel … op mijn i 🙂

Fijne energie

Mooie nieuwe informatie, fijne stem en fijne energie

Het raakt

Het raakt mij wat je zegt en ik voel tranen van ontroering

Boeiend

Dank je wel Iris voor deze boeiende masterclass!! 💞

Jij kwam op mijn pad

Dank je wel. Heel mooi. Jij kwam op mijn pad.

Mooi en waardevol

Mooie en erg waardevolle presentatie Iris!

Puzzelstukjes

Door jouw uiteenzetting ontvang ik nu verklaringen voor verschillende stukjes van mijn bedrijf  – Dank !

Inspirerend

Dank je wel voor de inspirerende masterclass. Er wordt zoveel helder Xxx

Mooie Masterclass

Dank je wel voor de mooie Masterclass

Liefde voor mezelf

Lieve Iris, dank je wel. Goede les is dat ik ook in mijn bedrijf nog meer liefde voor mezelf mag voelen 💕

Missie neerzetten

Ohhhh allemaal zo herkenbaar… Ik ken mijn missie wel, nu leer ik het neer te zetten in mijn onderneming. Dit voelt helemaal als het goede moment. Super dankbaar!

Prachtig

Dankjewel Iris.. Het was prachtig!

Kippenvel

Ik kreeg kippenvel tijdens je Masterclass! Dat ik Welkom ben op aarde

Dank

Veel dank 🙏

Super dank

Super bedankt, het was heel erg mooi!

Zoveel herkenning

Dank je wel voor het delen van je kennis. Zoveel herkenning ook in jouw pad, heel bijzonder

Iris Boonstra Spirituele Transformatie Academie

Masterclass door Iris Boonstra

Iedere dag realiseer ik me hoe bijzonder het eigenlijk is dat het universum ons op elkaars pad gebracht heeft. Hoe speciaal het is dat jij deze pagina en Masterclass gevonden hebt. 

En ik wil je uitnodigen om iets van mijn verhaal te lezen. Mijn weg tijdens het opbouwen van een bloeiend bezield bedrijf. Omdat ik van veel vrouwen die deze Masterclass tegenkomen hoor dat ze zichzelf zo herkennen in mijn verhaal. En ook dat het kracht geeft, onze gelijksoortige verhalen

Herkenning

Voor mij is de herkenning die andere vrouwen voelen nog steeds speciaal, omdat ik me in mijn aardse leven zo vaak zo ‘anders’ heb gevoeld. Anders dan de meeste mensen die ik ken(de). Terwijl ik pas later ontdekt heb dat wij als vrouwelijke Lichtwerkers verbazingwekkend veel op elkaar lijken. Niet zozeer in uiterlijk, maar in de manier waarop we het leven zien en ervaren.

En juist die herkenning geeft ons een zekere en zachte kracht.

Wil je iets meer lezen over mijn weg naar een bedrijf waarmee ik mijn Liefde en Licht met de wereld deel én waarmee ik zelf ook zielsgelukkig ben? Klik hier voor ‘Over Iris’

Masterclass: Balans in je Bedrijf

Vanuit mijn eigen ervaring als Lichtwerker, want net als jij heb ik een hele reis gemaakt. En met de stappen die ik je laat zien heb ik na jaren zoeken eindelijk mijn eigen bedrijf tot bloei gebracht, financieel en spiritueel.

Presentatie door Iris Boonstra – Spiritueel businesscoach en Lichtwerker. Zij begeleidt al ruim 25 jaar Lichtwerkers in het verbinden met hun ziel, zielsmissie en Lichtkracht. En leert vrouwelijke Lichtwerkers hoe zij vanuit afstemming op hun Lichtkracht een bezield en stromend bedrijf manifesteren.