fbpx

Shine your Light

New Years Retreat voor Lichtwerkers

Begin 2023 vanuit je lichtkracht

Voel jij aan alles dat jij in deze bijzondere tijd een spirituele taak hebt – en wil je daar in 2022 nu ook echt voor gaan staan?

De New Year’s Retreat is helaas voorbij. Wil je op de hoogte blijven? Meld je hier aan en je ontvangt mijn gratis nieuws, atikelen en tips.

 

Doe mee met de gratis online vierdaagse die jouw leven als Lichtwerker magisch en positief verandert. Met diepgaande Lichtmeditaties voor jouw energetische transformatie.

De online retreat zal jou als Lichtwerker tools geven om van 2022 een bijzonder jaar te maken. Een jaar waarin jij krachtig in je Licht gaat staan. Waarin jij met je Lichtkracht het verschil gaat maken. Positieve verandering, voor jezelf en voor de wereld om je heen.

24-12: extra Lichtmeditatie ‘ de geboorte van jouw Licht’
27-12: De Lichtkracht en spirituele Missie van een Lichtwerker
28-12: In je Lichtkracht blijven staan (no matter what)
29-12: We gaan naar een Nieuwe Tijd – wat neem je mee?
30-12: Manifestatie vanuit jouw Lichtkracht in 2022

Wat andere Lichtwerkers zeggen

Raak

Alsof je alleen tegen mij sprak, zo raak…. Alles 💕

Lichter

Vanuit mijn hart: dank! Ik voel mijn Licht lichter en met meer ruimte om te zijn die ik ben.

Fijne energie

Mooie nieuwe informatie, fijne stem en fijne energie.

Heerlijk

Wat een heerlijk meditatie. Ook een vriendin er blij mee gemaakt. 💞

Puzzelstukjes

Door jouw uiteenzetting ontvang ik nu verklaringen voor verschillende stukjes van mijn levens puzzel – Dank !

Prachtig

Dankjewel Iris.. Het was prachtig!

Kippenvel

Ik kreeg kippenvel! Dat ik Welkom ben op aarde.

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Herken jij dit?

Z

Je voelt aan alles dat jij een prachtige spirituele taak hebt en daar wil jij in 2022 graag voluit voor gaan. Het is tijd om Liefde en Licht te verspreiden, op de manier die bij jou past

Z

Wat je hebt gehoord over een Nieuwe Tijd maakt je blij: weer leven vanuit Liefde en Eenheid. Toch is er in de wereld nog zoveel onrust. Hoe ga je hiermee om?

Z

Je weet dat het belangrijk is om in je Licht te blijven, wat er om je heen ook gebeurt. In 2022 zou je daarom nog krachtiger in je Licht willen staan. Met (nog)meer vertrouwen in je Licht

Een gouden tijdperk

We leven nu als mens in een bijzondere tijd: de overgang naar een Gouden Tijdperk. Een Tijdperk waarin we als mensheid weer vanuit Liefde en Eenheid kunnen leven.

De Nieuwe Tijd wordt een buitengewoon stralende tijd. Als Lichtwerker komen we daarom in deze tijd een krachtige en positieve verandering brengen. We zijn changemakers, allemaal!

Maar, de overgang naar de Gouden Tijd gaat niet zonder slag of stoot. En we lopen tegen uitdagingen aan, collectief en ook individueel.  Om, ondanks onze uitdagingen, toch die verandering te kunnen brengen is het belangrijk dat je in je Lichtkracht blijft staan. In jouw Licht, wat er om je heen ook gebeurt!

De ‘Shine Your Light’ New Year’s Retreat gaat je daarom krachtige tools geven, waarmee jij in 2022 in je Licht kunt blijven staan.

 

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie
Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Bijdragen aan een lichtere wereld

Jouw spirituele transformatie coach tijdens deze New Year’s Retreat voor Lichtwerkers is Iris Boonstra. Zij  begeleidt al ruim 25 jaar Lichtwerkers in het verbinden met hun ziel, zielsmissie en Lichtkracht. Ook schrijft ze voor spirituele magazines, zoals Spiegelbeeld en het NieuweTijdsKind Magazine.

Iris: “Wat mij de afgelopen 30 jaar in mijn Lichtwerk misschien wel het meest heeft gefrustreerd is dat ik al heel lang voel dat ik een spirituele taak heb. Ik wist dat ik iets te geven had – en toch stroomde het eerst niet.  Ik heb ongelooflijk veel spirituele trainingen en opleidingen gedaan. En er werd vaak gezegd: je bent al Licht, ga het nu maar gewoon doen. Maar ik wist niet Hoe.

Met vallen en opstaan heb ik ontdekt hoe ik mijn Licht kan verspreiden. Want hHet viel niet mee, om een diep vertrouwen in mijn Licht te vinden. En er volledig voor te gaan. Maar mijn zoektocht werd beloond en onderweg heb ik mijn Zielsmissie gevonden: ik mag Lichtwerkers zoals jij ondersteunen in het activeren en manifesteren van hun spirituele missie en Lichtkracht. .Het is een Missie waar ik iedere dag van geniet. Werken met prachtige zielen die met hun Licht een krachtig verschil op aarde maken!”

Wat andere Lichtwerkers zeggen

Herkenbaar

Dank je wel, alles is zo herkenbaar. Het geeft een andere (fijnere) kijk op mezelf.

Inzicht

Dank je wel voor het inzicht die ik heb mogen ontvangen

Ontroering

Ik voel tranen van ontroering. Het raakt enorm wat je zegt

Super dank

Super bedankt, het was heel erg mooi!

Liefde voor mezelf

Lieve Iris, dank je wel. Goede les is dat ik nog meer liefde voor mezelf mag voelen 💕

Jij kwam op mijn pad

Dank je wel. Heel mooi. Jij kwam op mijn pad.

Rust

Heel erg bedankt Iris, dit was een ontzettend fijne ervaring. Er is veel innerlijke rust gekomen

Prachtig

Dankjewel Iris.. Het was prachtig!

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Begin 2023 vanuit je lichtkracht

Doe mee met de gratis online vierdaagse die jouw leven als Lichtwerker Magisch en positief verandert. Met diepgaande Lichtmeditaties voor jouw energetische transformatie.

De online retreat zal je de basis tools geven om van 2022 een bijzonder jaar te maken. Een jaar waarin jij krachtig in je Licht gaat staan. En jij met jouw Lichtkracht het verschil gaat maken. Positieve verandering, voor jezelf en voor de wereld om je heen.

Shine your light

Voel jij aan alles dat jij in deze bijzondere tijd een spirituele taak hebt – en wil je daar in 2022 nu ook echt voor gaan staan?

De New Year’s Retreat is helaas voorbij. Wil je op de hoogte blijven? Meld je hier aan en je ontvangt mijn gratis nieuws, atikelen en tips.