fbpx

Een Zielsgelukkig Nieuwjaar!

Aan het begin van dit nieuwe jaar komen de meest prachtige Nieuwjaarswensen in me op. Er is zoveel moois wat ik je zou willen wensen, dat ik gewoonweg eventjes niet weet wat mijn gevoel voor jou het beste uitdrukt.

Tot het welbekend “Gelukkig Nieuwjaar” in mijn gedachten een soort van rondje maakt.

2024: Jij (!) mag er een uitzonderlijk jaar van maken

Want wat kan ik beter wensen voor jou, Jij als prachtig liefdevol mens. En jij als stralende ziel van Liefde en Licht.

Een bijzonder wonder is het, dat jij hier op Aarde bent. En uitzonderlijke magisch, dat er ook dit jaar weer een uitzonderlijk Nieuw jaar voor jou en mij is klaar gezet.

Wat betekent Geluk voor jou?

Dus ja, een Gelukkig Nieuwjaar is wat ik jou het allerliefste wens. Met nog een wens eraan geplakt: dat jij mag voelen, wat voor jou het woord ‘gelukkig’ betekent in de wens: “Een Gelukkig nieuwjaar!”.

Wat maakt het leven als mens, Lichtwerker en ondernemer in dit compleet nieuwe jaar voor jou zo uitzonderlijk mooi?

GELUK: wat betekent het voor jou? Voor jou, met hart en ziel?

Geluk in al haar vormen

Wanneer ik zelf even in dit woord ‘Geluk’ zak, voel ik een diepe Stilte opkomen. En een zacht gevoel van Vreugde in mijn liefdevolle hart.

Het is een Vreugde die me soms vooral rust geeft. Daarom keek ik er ook zolang overheen. Omdat ik dacht dat geluk altijd met vuurwerk  samen ging. Of eigenlijk: moest gaan. Alsof het anders niet echt was.

Mijn Geluk is een Zielsgeluk

Later ontdekte ik dat voor mij gelukkig zijn vooral betekent dat mijn hart en ziel er openlijk mogen zijn. Zodat ik kan voelen wie ik werkelijk ben. Als sensitief mens en als stralende ziel, gevormd vanuit een onvoorwaardelijk Liefdeslicht.

Gelukkig nieuwjaar

En dat geeft zeker soms een ervaring van spetterend vuurwerk. Het moment van levenslustige flow, waarin de wereld aan mijn voeten ligt. En er alleen maar Liefde is. En nog meer Liefde. Eindeloos.

Zielsgeluk terwijl mijn menszijn zich verdrietig voelt

Maar, hoe raar het misschien ook klinkt: ik kan ook zielsgelukkig zijn, terwijl ik een diepe compassie of rauw verdriet voel.

Zelfs dan is er een zacht en dragend zielsgeluk. Omdat de diepe Vreugde van mijn ziel aanwezig is. Het weten dat alles goed is, ook wanneer een pijn als mens bijna onverdraaglijk is. Het weten dat geen enkele pijn voor altijd ongeheeld, gebroken of rauw blijft.

En dat het aan mij (als mens) is om deze Heelheid te blijven voelen en zien. Dwars door alle pijn heen. Of het nu mijn pijn is of de gebrokenheid van de ander.

De moed en kracht om bij een uitdaging verder te gaan

Voor mij is het precies dit gevoel van zielsgeluk wat me keer op keer weer moed en inspiratie geeft. Of de kracht om verder te gaan, wanneer mijn menszijn voor een kleine of grote uitdaging staat. En héél eventjes wankelt.

Want ook in mijn bedrijf en leven staan de uitdagingen nog steeds voor de deur, naast de immense zegeningen.

Of eigenlijk staan uitdagingen en zegeningen door elkaar … en inmiddels weet ik dat een uitdaging altijd ook gewoon een vermomde zegening is … maar dat is een mooi schrijfonderwerp voor later …

Wat opent een gevoel van Geluk in jou?

Voor nu wil ik je nog eens uitnodigen om heel diep te voelen.

Wat opent in mij en in mijn bedrijf of leven dat zacht-krachtige of
uitbundig-levenslustige gevoel van Zielsgeluk?


En maak daar het komende jaar iedere dag even tijd voor. Of (als een jaar te lang voelt en je het daarom helemaal niet doet) maak hier een wekelijks besluit van om het nóg een week te doen, tot het een nieuwe gewoonte in je leven wordt.

Gelukkig Nieuwjaar

Schrijf het op een kaartje of prik het op je vision board

Mij helpt het enorm om dit soort zinnen op een kaartje te schrijven, wat ik naast mijn laptop leg. zodat ik er meerdere keren per dag naar kijk. Momenten waarop ik mezelf herinner aan die eeuwige Vreugde in mij, wat ik op dat moment ook doe.

Momenten ook waarop ik mezelf er aan her-inner dat mijn dag voor mij is. Voor mijn hart, ziel en missie. En dat een dag eigenlijk een aaneenrijging van momenten is. Met in ieder moment de keuze:

Wat geeft mij een gevoel van Zielsgeluk?

2024: maak er een Gelukkig Nieuw jaar van!

Dan wens ik je vanuit mijn hart en ziel alsnog een stralend en Zielsgelukkig 2024.

Een stroom van zielsgelukkige momenten en stralende dagen waarin jouw mooiste dromen werkelijkheid zijn en worden!

 ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Voel jij je zielsgelukkig wanneer jouw Liefde en Licht stroomt? En is het je droom om vanuit de Lichtkracht van je ziel een bloeiend bedrijf op te bouwen? Misschien past de jaartraining Soul Based Business bij je.

In deze jaartraining leer je als vrouwelijke Lichtwerker (coach, healer, kunstenares, of therapeute) een bloeiend bezield bedrijf te manifesteren, vanuit je unieke Lichtkracht en de zielsmissie waarmee je naar de Aarde gekomen bent.

Meld je hier aan voor een gratis Business & Soul gesprek. Dan kijk ik met je mee of de training bij jou en je bedrijf past

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Een Zielsgelukkig Nieuwjaar!