fbpx

Een succesvol bedrijf als Lichtwerker

 Zelf heb ik een groot deel van mijn leven een soort haat-liefde verhouding met ‘succesvol zijn’ gehad. Een succesvol bedrijf als Lichtwerker was zeker iets waar ik heel lang naar verlangd heb. Maar tegelijkertijd, had ik er ook absoluut geen vertrouwen in dat ik dat ooit zou kunnen bereiken. Eerlijk? Heel lang leek het een soort van onmogelijk.

Alsof alle geheime ingrediënten voor succes bij mijn geboorte niet mee waren gegeven. En de talenten die ik wel heb, leken voor mij vroeger niet iets waar je nu zo gemakkelijk succesvol mee kan worden. Denk maar aan de zachte kant van mijn natuur. De compassie en liefde voor mensen die ik niet uit kan zetten …. hoe kon ik daarmee ooit genoeg geld verdienen om van rond te kunnen komen?

Voortdurende twijfel en een gevoel van falen

Door die onderliggende twijfel aan mezelf had ik voortdurend een gevoel van falen. Mijn Lichtwerk, dat voelde kloppend en goed. Maar een succesvol bedrijf? Het lukte me maar niet. Al met al haalde ik nauwelijks omzet, wat ik ook probeerde. En dat gebrek aan omzet, natuurlijk zat het me dwars.

Vooral die momenten waarop me door familie werd gevraagd: “En, hoe gaat het met je bedrijf?”. Glimlachend antwoordde ik: “Goed, ik heb leuke klanten”. En vroeg dan snel: “Hoe gaat het met jou?” Om te voorkomen dat iemand verder vroeg (en achter de keiharde werkelijkheid kwam).

Ondanks alles bleef er hoop in mij

Het gekke is. Ook al geloofde ik in die tijd nauwelijks dat ik in deze wereld iets belangrijks zou kunnen bereiken, ergens bleef er hoop in mij. Iets bleef streven, zoeken, wensen en verlangen. Ook al dacht ik vaak: Waar dóe ik het eigenlijk voor?

Lichtwerker Succesvol bedrijf Spirituele Transformatie Academie

Een stille hoop zorgde ervoor dat ik in beweging bleef. Zorgde ervoor dat ik letterlijk van alles bleef doen en proberen. Ik deed verschillende opleidingen en kreeg les van business coaches. En ja, een heel aantal dingen die ik met mijn bedrijf probeerde hadden een vrij aardig resultaat. Maar echt voluit stromen, dat lukte maar niet.

En achteraf gezien is juist die combinatie van stille hoop én innerlijke twijfel de reden dat het me maar niet lukte om mijn bedrijf te laten stromen. Want door die combinatie van twee uitersten was mijn focus niet eenduidig. En  hoe logisch dat de stroom dan nooit echt lekker op gang kan komen.

Waar focus je op?

Heb je wel eens meegemaakt dat je op de fiets zit en rechtdoor aan het fietsen bent – tot je achterom kijkt en ongemerkt je fiets van richting verandert? Dit is precies wat er gebeurt wanneer je met je bedrijf maar niet de juiste flow vindt. Wanneer jij met je bedrijf nog steeds niet zo succesvol bent zoals je (in het diepst van je hart) had gewild.

Want jij bent vast vol goede moed op pad gegaan en zag het toen helemaal zitten. Maar onderweg gingen dingen anders dan je in je onschuld had verwacht. Wanneer je dan (dat ene moment) niet rechtdoor blijft gaan maar afgeleid wordt door twijfel of angst, kan je koers niet anders dan met jouw stemming meegaan. Je pad begint te zwabberen. En hoe groter jouw onzekerheid wordt, hoe harder je fiets zwaait.

Ik stopte mijn succes al voordat het begon

Nu zie ik dat ik jarenlang en keer op keer mijn eigen succes heb afgeremd, voor het echt begon. En de kans is groot dat bij jou precies hetzelfde aan de hand is.

Want de inspiratie die je vanuit je ziel voelt is mooi en krachtig. Je wéét gewoon dat jouw Licht iets kan betekenen voor de mensen om je heen.

Maar je menszijn is de afgelopen eeuwen onzeker geworden en gaan twijfelen aan haar waarde. Al die prachtige Lichte eigenschappen leken er op Aarde gewoonweg niet meer toe te doen.

Wie staat er aan het roer?

Toen ik mijn eigen gezwabber zag nam ik een besluit. (waarmee letterlijk alles in mijn leven is veranderd en verlicht): vanaf nu luister ik alleen nog naar de inspiratie vanuit mijn ziel. En komt er angst of twijfel? Dan stop ik heel even om mijn aandacht terug te brengen naar de echte kapitein. Zodat ik stop met zwieren en eindelijk rechtdoor vaar (of fiets).

Lichtwerker Succesvol bedrijf Spirituele Tansformatie Academie

 Heel praktisch betekent dit dat ik de keuzes voor mijn bedrijf in afstemming maak. Afgestemd op mijn ziel en mijn ziel’s missie. Omdat mijn ziel de waarde van mijn Licht kent. Waardoor alle twijfel van me af valt en ik weer open kan staan voor het pad van Licht en succes. Want echt, jouw en mijn ziel wensen niets anders voor ons dan echt en hartelijk succes!

Een spirituele definitie van succes

Sinds ik heb gekozen voor de koers van mijn ziel, ben ik wel heel anders naar de betekenis van succes en een succesvol bedrijf gaan kijken. Waarbij de definitie van Deepak Chopra een mooie is, eentje die me raakt.

“Succes kan gezien worden als een voortdurend gelukkiger worden en het gestaag verwezenlijken van doelen die de moeite waard zijn.”

Dit maakte voor mij succes tot iets wat heel dichtbij komt. Niet langer een fenomeen wat afhankelijk is van de mening van de buitenwereld. Nee, het gaat over geluk en doelen die voor míj de moeite waard zijn! Privé en met mijn bedrijf.

Doelen voor een succesvol bedrijf

De doelen die ik nu stel, zijn doelen die er voor mij echt toe doen. Zoals het maken van de meest krachtige training waarmee een vrouwelijke Lichtwerker haar bedrijf in alignment met haar zielsmissie brengt. En ook het manifesteren van de omzet waar ik naar verlang. Waardoor ik nu vrij ben van banen die niet bij me passen en kan doen wat ik op Aarde kóm doen.

Doelen die ik niet ‘moet’ bereiken omdat ik dan een beter of meer geslaagd mens zou zijn. Nee, het zijn doelen die ik dolgraag wil bereiken omdat ik er zelf zielsgelukkig van word en ook nog eens andere mensen help om zielsgelukkig te zijn. Mijn ziel straalt in de doelen die ik stel.

Ik geloof weer in succes

En wat vooral zo bijzonder is. Ik geloof weer in succes. Geen oppervlakkig of gemakkelijk maakbaar succes. Maar eerder het bereiken van een intens gevoel van voldoening, wat van binnenuit komt. Het is een zaligmakende gevoel wat door niets anders kan worden vervangen. Hoe hard ik dat ook geprobeerd heb.

Enne, ik geloof er niet alleen meer in. Ik weet ook dat het kan! Omdat ik het met mijn bedrijf en in mijn leven bereikt heb. Mijn eigen succes, op de manier waar ik blij van word. Inclusief het doen van mijn Lichtwerk met de meest prachtige klanten en het verdienen van een stralende stroom van geld.

Wat betekent succes voor jou?

Waar verlang jij naar? Wat zou maken dat jij je bedrijf succesvol noemt? En welke doelen zijn voor jou de moeite waard, maken jou zielsgelukkig?

…………………………………………………………………………………………………………………………

Ben jij er kaar voor om een succesvol, bloeiend bedrijf als Lichtwerker op te bouwen? En met behulp van jouw business een prachtige krachtige impact te gaan maken? Dan is de gratis Masterclass “Zo bouw je een succesvol bedrijf als Lichtwerker op” een aanrader.

Tijdens deze Masterclass laat ik je de stappen zien waarmee ik na jaren zoeken eindelijk mijn eigen bedrijf tot bloei gebracht (ook financieel).

Meld je hier gratis aan.

Succesvol bedrijf als Lichtwerker

Gratis Masterclass

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Een succesvol bedrijf als Lichtwerker