fbpx

Stoppen met aanpassen en gaan voor die droom!

Ergens in een bijna-vergeten notebook kom ik deze quote van Oprah Winfrey tegen. En haar woorden raken me, direct. Zeker zo in de week voor Bevrijdingsdag.

De dag dat we ons samen herinneren dat we vrij zijn. En ik kan natuurlijk niet voor jou spreken, maar het lijkt soms zo gewoon om vrij te zijn dat ik bijna weer vergeet wat een enorm geschenk het is. Dat ik nu vrij ben om mijn leven en bedrijf zó in te richten, dat ik er zielsgelukkig mee ben.

Bevlogen woorden met een voelbare passie

De woorden van Oprah raken me extra omdat ik haar tijdens het lezen voor me zie. Haar beeld plopt gewoon op, zodra ik de tekst lees. En misschien zie jij haar ook, terwijl ze ons de volgende woorden op het hart drukt. Op haar eigen unieke en doorleefde manier. Met een bezielde urgentie, waarmee ze ook mij als vrouwelijke Lichtwerker raakt en bemoedigt.

Hoor je het, haar passie? Ze spreekt haar woorden niet zomaar. Maar ze draagt ze. Woorden, als stralen van vurig enthousiasme en kracht. Vanuit een diepere laag en voelbare Liefde en Licht.

Als je denkt over een nieuw bedrijf, staan critici klaar

“Critici staan klaar als je denkt over een nieuw bedrijf, een wereldreis, je haar te knippen, nee te zeggen, af te slanken, een nieuw huis te kopen, een ander leven, een boek te schrijven, schilderijen te maken in een loft in New York te kopen, uit te slapen, vroeg op te staan …

En vaak zijn dat niet alleen de critici in de buitenwereld,
maar vooral ook in jezelf.

Critici maken dat je blijft waar je bent. Het liefst op een donkere plek. Ze worden blij als mensen niet gelukkig zijn. Je kunt je ogen neerslaan – dat doen de meeste mensen ook. Maar wat als je besluit om ze in de ogen te kijken? Dan zul je zien dat critici jouw grootste helpers zijn.

Want juist zij laten zien dat jouw droom groot genoeg is om een
beetje bang te worden, om de natuurlijke orde te verstoren.
Ik zeg: ga voor die droom. En verstoor die orde.”

Ga voor die droom en verstoor die orde

Als ik deze quote van Oprah lees word ik zo blij! Blij van herkenning, dat ook jij en ik als Lichtwerker hier en nu op Aarde zijn om de bestaande orde te verstoren.

Niet dat je direct op de barricades moet gaan staan, welke barricade dan ook. Maar je mag je er wel bewust van zijn dat jij als Licht mens verandering komt brengen. En dat is in deze tijd goed nieuws!

Jij bent hier om de versluierde orde te doorbreken

Want zo liefdevol is onze huidige maatschappij niet meer. Mensen zijn zichzelf en de Liefde kwijtgeraakt. Of nou ja, kwijt. We zagen het gewoon niet meer, omdat er dikke en bijna ondoordringbare sluiers tussen ons en het Licht waren gelegd.

Droom

En weet je wat zo magisch is? Jij bent één van de zielen die deze versluierde orde helpt doorbreken. Vooral als je de vrijheid die je hebt ook gebruikt om een leven te manifesteren waar jij zielsgelukkig mee bent.

Vrij om een zielsgelukkig leven te manifesteren

Een leven waarin je voor je grootste, bezielde droom gaat. Met een bedrijf waarin je werkt met de klanten die bij je spirituele missie horen. Want dan ben je op je best én zielsgelukkig.

Als jij Licht brengt en daarmee de wereld een beetje mooier maakt? Dan straal je. Het Licht van je ziel kan niet anders dan stralen, omdat dit de reden is dat jij op Aarde bent. Jij helpt van nature mensen met het verlichten van hun sluiers en pijn, zoals niemand anders dat kan. Zonder jezelf leeg te geven. Sterker nog, je laadt er zelfs van op.

Leeft er in jou een grootse droom?

Dus voel je dat er in jou een grootse en prachtige droom leeft, het diepe verlangen om helemaal voor de bezieling in je bedrijf te gaan? Misschien zijn dan deze liefdevolle woorden van Oprah dan jouw wake-up call.

Want zeg nu zelf, hoe vaak passen we ons als vrouw niet aan en vergeten we dat we eigenlijk Vrij zijn? Gewoon omdat we het zo gewend zijn. Misschien omdat mensen vroeger tegen ons hebben gezegd dat we te zacht, te veel, te spontaan, te dartel of te stil waren. En het bijna niet eens meer voelen wanneer we onszelf iets kleiner maken dan we eigenlijk zijn.

Stoppen met aanpassen en gaan voor die droom!

Ook in je bedrijf kun je die gewoonte dan meenemen, vrijwel zonder dat je het doorhebt. Je past je aan door mensen te helpen waar je eigenlijk niet heel blij van wordt, maar omdat je de omzet nodig hebt. Of je past je aan door een prijs te vragen die je huidige klant bereid is om te betalen.

En als je voelt: “Ja, ik wil” en er komt een kritisch stemmetje op? Een stemmetje in je eigen hoofd en hart of de stem van dierbaren om je heen?

Dan weet je dat je droom groot genoeg is. Groot genoeg om de bestaande orde te verstoren. En laat dat nu precies de Liefdevolle reden zijn waarom jij naar de Aarde gekomen bent.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Voel jij ook dat het tijd is om jouw Licht op Aarde te verspreiden? En wil je dat het allerliefste met je bedrijf doen? Je voelt van binnenuit dat het de bedoeling is, maar toch stroomt je bedrijf nog niet?

Dan heb ik ook voor jou een aantal mooie activiteiten klaar staan! Een unieke online Masterclass en ook een gratis videotraining. Je vindt ze via de knop hier onder

Gratis Masterclasses en Videotraining

voor vrouwelijke Lichtwerkers met een bedrijf

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Stoppen met aanpassen en gaan voor die droom!