fbpx

De Cirkel van Karma is doorbroken

In deze tijd op aarde is werkelijk een cirkel van Karma doorbroken. Een vicieuze cirkel van leren door pijn, angst en overleven is na duizenden jaren tot een einde gekomen. Want de afgelopen eeuwen hebben we leven na leven veel oude en onopgeloste pijn met ons meegedragen. We hebben hier lessen mee geleerd.

Maar vanuit het grote Kosmisch Plan voor de aarde is bepaald dat we een Nieuwe, Gouden Tijd binnengaan. En in die Gouden Tijd is voor ons oude Karma (de pijnlijke gevolgen van vorige levens en generaties) geen plaats. Het huidige ‘wiel van karma’ is bij haar slotakte aangekomen en het is tijd voor iets Nieuws.

De Poort staat open

Tijdens de Lichtmeditaties die ik met Lichtwerkers doe wordt het beeld steeds duidelijker: er is een enorme groep mensen die zich op dit moment midden in een proces van spiritueel Ontwaken bevinden. Ze voelen dat er in hen van alles verandert. Of ze kunnen niet meer leven met de norm binnen de maatschappij. De aansluiting bij hun omgeving verandert. En het verlangen om met gelijkgestemden te verbinden wordt steeds krachtiger.

Ook de impuls vanuit hun ziel om hun spirituele taak te vinden wordt bij een heel aantal van deze Lichtwerkers duidelijker. Datgene wat ze al jarenlang hebben gedaan past niet meer. En vaak lopen ze tegen een muur. Soms innerlijk, omdat ze voelen dat ze niet verder komen. En soms uiterlijk. Ze belanden in een burn-out, krijgen ontslag of ontdekken dat hun relatie niet meer werkt.

Bevrijding van Karma

Bij veel Lichtwerkers vraagt het leven op dit moment om verandering. Een diepgaande en spirituele verandering. Die in wezen over Bevrijding gaat. Bevrijding van karmische oude pijn en Heling van ons vertrapte hart. Maar voor ons als mens kan die verandering in eerste instantie een heleboel verwarring teweeg brengen.

Want zeker, het feit dat we naar een Nieuwe tijd toe groeien klinkt fantastisch. Liefde en Licht. Het is precies waar we al jaren en eeuwen van hebben gedroomd. En het mooiste zou het voor ons menselijk brein zijn, wanneer die Nieuwe Tijd er op een dag gewoon is.

Wakker worden in een Nieuwe Tijd

Stel je maar voor. We worden ’s ochtends wakker. En in plaats van wintertijd is het dan de Nieuwe Tijd. Hoe gaaf! Je wordt op een ochtend gewoon wakker en het Goud straalt je tegemoet. Alle harten zijn open en er is vrede en balans. De leden van je gezin voelen niets dan Liefde. Voor jou en voor elkaar. Ook je buren her-kennen jou en je Licht. Het voedsel wat we eten is Licht en Helend gezond. En de energie die we voor prachtige doeleinden gebruiken is met Liefde voor onszelf en de aarde gemanifesteerd.

Overvloed Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Je voelt een diep innerlijk Geluk. En je Hart straalt, gewoon omdat het straalt. Als een zonnetje dat niet meer uit kan. En het werk wat je doet? Wat een Zegen! Wanneer jij je spirituele taak doet (want dat doet iedereen in deze stralende Gouden Tijd) barst je Hart nog verder open. Gelukzalig, er is geen beter woord voor.

de cirkel van karma doorbreken

Voor ons als mens, zou dit zeker Hemels zijn. En dat is het ook, als we er zijn. Niet langer de strijd met macht, onbegrip en onlicht. Maar simpelweg in Vrede en Gelukkig zijn. En Licht. Ja, Licht.

Maar voor jou en mij als ziel, is de Hemel er ook wanneer we transformeren. In het heetst van de strijd. Of in het diepst van de donkere nacht. En alles daar tussenin. Alles waarbij ons Hart een beetje of niet geopend is. En het Geluk in kleine straaltjes door ons heen stroomt.

Want onze ziel, die van jou en mij, heeft zich in dit leven als eerste aangemeld om met haar Licht mee te helpen in het doorbreken van de Cirkel van Karma. Actief mee te doen met deze bijzondere transformatie waar we ons nu in bevinden. 

Je ziel weet dat ze nu nodig is

En je ziel weet dat ze juist nu nodig is. Omdat de Liefde in haar essentie diep werd geraakt, door de aardse pijn. Jouw ziel voelde zich geroepen om juist nu haar Licht bij te dragen. Ze wist, gewoon omdat ze het wist, dat haar Licht en Lichtcodes juist Nu essentieel zijn.

Want die enorme groep zielen die nu als mens beginnen te Ontwaken? Na deze golf van Ontwaking (waar jij middenin zit) komt er nog een Golf. En nog één. Het Ontwaken op aarde gaat namelijk in golven. Niet ‘op een dag is alles anders’. Maar stapje voor stapje, mens voor mens, wordt alles weer Licht. Geen enkel duister stukje blijft ongezuiverd. Alles wordt helder en Schoon voor wij als collectieve mensheid DE stap kunnen zetten

Een collectief Ontwaken

En laat dat nog maar even op je inwerken. Jij als mens bent soms he-le-maal klaar met alle chaos op aarde. De onmacht en macht. Het spel wat gespeeld wordt, ten koste van zovelen.

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Maar jij als ziel wéét dat er geen andere weg is. Dan de weg van Heling en zuivering. De weg van groeien, naar het Licht toe. En jij als ziel weet ook, dat het geen weg is die als strafexercitie bedoeld is. Het is een Krachtige, ver-Lichtende weg. Aangemoedigd, vanuit onvoorwaardelijke Liefde en Licht

We worden onvoorwaardelijk aangemoedigd

En aan de zijkant van je weg, staan prachtige zielen. Zie je ze? Jouw Gidsen en Zielenfamilie? Net als jij, zijn zij een afgezant van het Licht. En worden gedreven door eenzelfde diepe Liefde als jij. Ze willen niets liever dan jou die stap zien maken. In het Licht en de onmetelijke Liefde. Omdat dit is waarvoor je getekend hebt, toen je naar de aarde kwam. En omdat dit is waarvoor je geboren bent. In het diepe diepe duister. Jij, als afgezant van het Licht.

Okay, het was lijden. Met een hoofdletter L. Het leven op aarde deed pijn en maakte je vaak wanhopig.

Maar nu? Nu is de Cirkel van Karma doorbroken. En wordt het een leven van Liefde. Met een dikke vetgedrukte hoofdletter L. Liefde en Licht. Niet op een dag is spontaan alles anders. Maar jij als Lichtwerker (ook met die dikke vetgedrukte L) helpt mee aan de Geboorte van die Nieuwe Tijd. Want zeker. Het wordt prachtig. Precies waarvan je droomt. En mooier, zoveel Mooier.

Jij helpt de Nieuwe Tijd bij haar Geboorte

En als je dan nu voor het gemak eventjes die eeuwen van pijn voor Lief(de) neemt. Als een manier om te groeien, ook al zou je als mens het leuke daarvan niet kunnen zien.

Misschien kun je dan ook het enorme Geschenk wat op je wacht met beide handen ontvangen. De Cirkel van Karma is doorbroken. Dat hoort bij het Kosmisch Plan. En jij mag (ja, echt!) de diepte van eeuwenoude pijn nu van je af laten vallen. Je schouders worden bevrijd van een eeuwenoude Karmische last.

En dan. Ja, dan kun je misschien voor je zien dat jij (samen met een enorme groep ontwakende zielen) door een Poort van Liefde gaat. Een Poort die je aanspoort om niet ‘gewoon’ Licht te zijn. Maar ook actief te gaan doen wat jij op aarde kómt doen. Want echt, het is Tijd voor iets Nieuws! En jij, gezegend prachtig Lichtmens, mag daaraan bijdragen. Die prachtige Nieuwe Tijd waar jij naar verlangt? Jij bent een essentieel onderdeel van haar Geboorte.

En het mooie is: Jij kúnt dit. Je hebt je ‘on purpose’ aangemeld. Je spirituele C.V. is bekeken. En je bent uitgenodigd. Van Harte. Door de Nieuwe Aarde zelf. Jij, als Lichtwerker. Hoe bijzonder is dat!

…………………………………………………………………………………………………………………………

 

Wil jij ontdekken wat jij als Lichtwerker op Aarde komt doen, zodat je jouw bedrijf (en inkomen) kunt afstemmen op je zielsmissie?

Meld je dan aan voor de gratis Masterclass ‘Ondernemen vanuit je zielsmissie’. Tijdens deze Masterclass laat ik je zien wat jouw zielsmissie als Lichtwerker voor de Nieuwe Tijd eigenlijk inhoudt en hoe ook jij jouw bedrijf kunt afstemmen op je zielsmissie.

Ondernemen vanuit je Zielsmissie

Gratis Masterclass

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

De Cirkel van Karma is doorbroken