fbpx

Business & Soul Gesprek

Voel jij dat je in deze bijzondere tijd een prachtige spirituele taak hebt, maar stroomt je bedrijf nog niet zoals je zou willen? In aantal klanten, omzet of zielsvervulling?

Vraag een gratis Business & Soul gesprek aan, waarin we samen bekijken welke stappen jij met je bedrijf kunt zetten om op een spirituele manier verder te kunnen groeien.

Een bloeiend bezield bedrijf

Het is een diep verlangen van je hart en ziel: jij wilt een bloeiend bedrijf opbouwen, op de spirituele en bezielde manier die jij als vrouwelijke Lichtwerker nodig hebt.

Z

Je voelt aan alles dat jij iets moois op Aarde komt doen. Toch stroomt je bedrijf nog niet zoals je zou willen en het is tijd om daar wat aan te doen. Je hebt al een aantal dingen geprobeerd, maar het helpt niet óf adviezen van anderen gaan tegen je gevoel in. Wat kun je doen om jouw bedrijf te laten stromen, op de spirituele manier die bij je past?

Z

Als je heel eerlijk bent, voelt je bedrijf niet meer afgestemd op je spirituele taak op Aarde. Deze tijd vraagt iets Nieuws! Sinds je dit weet, laat het je niet meer los. Je hart wordt er blij van – en het angstzweet breekt je uit. Want hoe ontdek je wat jouw zielsmissie voor de Nieuwe Tijd is? En, hoe pak je een verandering aan?

Z

Je zit in een proces van spiritueel ontwaken (of vermoedt dat je aan het ontwaken bent). Daarom wil je op een spirituele manier aan je bedrijf bouwen. Vanuit Liefde en Licht.

Business & Soul gesprek

Het is Jouw tijd om Licht te verspreiden

Het is tijd. Dat weet je! En toch stroomt je bedrijf nog niet zoals je zou willen. Niet genoeg klanten en omzet óf de mensen die eigenlijk niet meer bij je passen komen naar je toe.  Je hebt al een aantal dingen geprobeerd om het te draaien, maar tot nu toe nog niet gevonden wat voor jou als spiritueel mens goed werkt. Het frustreert je meer dan je wilt toegeven en soms twijfel je zelfs aan de waarde of haalbaarheid van je bedrijf. Hoe kan dit? En, wat kun je eraan doen?

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Spiritueel ondernemen

Jij hebt als vrouwelijke Lichtwerker een prachtige, krachtige taak: jij brengt een uniek Licht met speciale codes van Licht. Met deze Lichtkracht ben je geboren, dit is jouw spirituele basis van waaruit je in je bedrijf veel mensen kunt helpen.

Maar. Om dit Licht met de wereld te delen én hiermee een bedrijf op te bouwen kan in deze tijd een uitdaging zijn.

Want ondanks jouw prachtige en belangrijke taak is de kans groot dat jij in verschillende levens onzeker bent geworden over jouw eigen waarde. Vrouwelijke Lichtwerkers zijn de afgelopen eeuwen uitgelachen, gebroken of verstoten. Waardoor er een collectieve angst is ontstaan en we onszelf klein zijn gaan houden. Dit is een (onbewuste) angst die jij moet transformeren om krachtig zichtbaar te kunnen zijn.

Daarnaast heb je ook praktische tools en  ondernemersvaardigheden nodig, waarmee je leert hoe je de opbouw van je bedrijf effectief aanpakt. Zodat je de juiste klanten aantrekt en daarna ook de bloeiende omzet maakt die jij voor je Lichtwerk verdient.

Business & Soul gesprek

Tijdens kijk ik met je mee, naar beide pijlers: ondernemersvaardigheden en transformatie. Omdat jij als vrouwelijke Lichtwerker beide nodig hebt!

Gratis Business & Soul gesprek

Ja, ik wil samen bekijken hoe ik op een spirituele manier een bloeiend bezield bedrijf als Lichtwerker opbouw of uitbreid. Vanuit Liefde en Lichtkracht.

Wat leden van de Soul Sisters Community zeggen

Linda ‘tSas van Linda ‘tSas Advies

Nicole Schlösser van de Nicole Schlösser Academie

Nanja Grooteman van Woewij

Eva van Nieuwburg van Mariam Agency Europe