fbpx

Soul Based Business

In deze training leer je als vrouwelijke Lichtwerker (coach, healer, kunstenares, of therapeute) een bloeiend bezield bedrijf te manifesteren.

Wanneer je voelt dat er een spirituele taak voor je klaarligt. Als een roep van je ziel, het diepe gevoel dat het tijd is om jouw Licht en Liefde met de wereld te delen. 

Manifesteer een bloeiend bezield bedrijf als Lichtwerker

Het is een verlangen, diep van binnenuit: jij wilt een bloeiend bedrijf opbouwen, op de spirituele en bezielde manier die jij als vrouwelijke Lichtwerker nodig hebt.

Z

Je voelt aan alles dat je in deze bijzondere tijd een spirituele missie hebt: jij mag mensen helpen helen, groeien en transformeren. Maar je bedrijf stroomt nog niet zoals je had verwacht en dat knaagt. Je bent hier immers niet voor niets!

Z

Je weet dat het opbouwen van je bedrijf met hart en ziel moet gaan. Omdat dit de manier is die bij jou als Licht, sensitief mens past. Vanuit flow en balans, zonder dat je tegen je intuïtie in van alles ‘moet’

Z

Je wilt zichtbaar zijn en een consistente stroom klanten aantrekken, zonder je puurheid te verliezen. Het moet echt en authentiek zijn, vanuit je Lichtkracht

Z

Je voelt dat het tijd is om met je Lichtwerk je geld te verdienen. Vanuit een gevoel van overvloed wil je openstaan voor de omzet die jij als Lichtwerker waard bent

Soul Based business Website lang

Het is Jouw tijd om Licht te verspreiden

Het is tijd. Dat weet je! En toch stroomt je bedrijf nog niet zoals je zou willen. Niet genoeg klanten en omzet óf de mensen die eigenlijk niet meer bij je passen komen naar je toe.  Je hebt al een aantal dingen geprobeerd om het te draaien, maar tot nu toe nog niet gevonden wat voor jou als spiritueel mens goed werkt. Het frustreert je meer dan je wilt toegeven en soms twijfel je zelfs aan de waarde of haalbaarheid van je bedrijf. Hoe kan dit? En, wat kun je eraan doen?

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Spiritueel ondernemen

Jij hebt als vrouwelijke Lichtwerker een prachtige, krachtige taak: jij brengt een uniek Licht met speciale codes van Licht. Met deze Lichtkracht ben je geboren, dit is jouw spirituele basis van waaruit je in je bedrijf veel mensen kunt helpen.

Maar. Om dit Licht met de wereld te delen én hiermee een bedrijf op te bouwen kan in deze tijd een uitdaging zijn.

Want ondanks jouw prachtige en belangrijke taak is de kans groot dat jij in verschillende levens onzeker bent geworden over jouw eigen waarde. Vrouwelijke Lichtwerkers zijn de afgelopen eeuwen uitgelachen, gebroken of verstoten. Waardoor er een collectieve angst is ontstaan en we onszelf klein zijn gaan houden. Dit is een (onbewuste) angst die jij moet transformeren om krachtig zichtbaar te kunnen zijn.

Daarnaast heb je ook praktische tools en  ondernemersvaardigheden nodig, waarmee je leert hoe je de opbouw van je bedrijf effectief aanpakt. Zodat je de juiste klanten aantrekt en daarna ook de bloeiende omzet maakt die jij voor je Lichtwerk verdient.

Soul Based Business 

Tijdens de training ‘Soul Based Business’ werken we aan beide pijlers: ondernemersvaardigheden en transformatie. Omdat jij als vrouwelijke Lichtwerker beide nodig hebt!

Welkom bij Soul Based Business

De training waarin jij als vrouwelijke Lichtwerker leert om je bedrijf op een spirituele manier op te bouwen en tot bloei te brengen.

Want die spirituele en bezielde manier is precies wat jij als vrouwelijke Lichtwerker nodig hebt om ook zelf zielsgelukkig met je bedrijf te zijn.

Zielsgelukkig, omdat je het prachtige werk van je ziel doet. En zielsgelukkig omdat je weer vertrouwen voelt en het geld verdient dat jij als Lichtwerker waard bent.

Stapje voor stapje kom ik verder dan ik ooit ben gekomen in dit leven. Marketingplan, dat uitvoeren en klanten aantrekken. Ik vind het heel lastig. Mijn kop is er vast meer dan eens af gegaan in andere levens. Nu gaat het goed! Mijn spirituele juichteam staat achter me.

Lara

Wat heb ik een prachtige transformatie doorgemaakt. Ik heb een eigen business waardoor ik mijn baan op kon zeggen!

Het is alweer een tijdje geleden dat Iris op mijn pad kwam. Ik was in die tijd heel onrustig kon nergens mijn plekje vinden.

Ik wist niet wat er met me aan de hand was. Ik heb toen meegedaan aan het webinar en daar ging een wereld voor me open.

Ik was op zoek naar mijn doel en missie in dit leven daar was ik zo onrustig van. 

Silvia

Ik heb weer nieuwe klanten!

Wat ben ik dankbaar voor de groepsmeetings. De rake adviezen van Iris en de lieve reacties van de Soul Sisters hebben me weer in de juiste flow gebracht.

Jolande

Ik ben zo blij met en dankbaar voor de groei die ik met de training heb doorgemaakt. 

Het voelt zo goed om vanuit mijn essentie mijn bedrijf neer te zetten. Daar ben ik echt ontzettend trots op en blij mee

Rianne

Ik heb ruim anderhalf jaar geleden contact opgenomen met Iris, omdat mijn praktijk al een aantal jaren steeds meer achteruit liep.

Door de training bij Iris ben ik enorm aan mijzelf gaan werken. Er kwam een stuk verdieping en verandering van perceptie. Ik ben mijzelf heel anders gaan zien en waarderen. De focus ligt nu veel meer op mijn kwaliteiten, vaardigheden en toegevoegde waarde die ik iemand kan geven. Dit gegeven voer ik nu ook door in mijn nieuwe bedrijf en in het werken met mijn nieuwe klanten.

Ik kan de trainingen bij Iris daarom van harte aanbevelen, om jezelf naar de beste versie van jezelf te brengen. Daar is een ieder bij gebaat: jij, je bedrijf en je clientèle.

Sietske

Toen ik bij Iris terecht kwam had ik geen idee welke bijzonder mooie reis me te wachten stond. Het enige dat ik wist was dat ik naar haar werd toe getrokken.

Met een groep lieve vrouwen, die ik inmiddels echt als mijn Soul Sisters ervaar, delen we een hele mooie ziele-ontwikkeling. Waarbij ons levensdoel en hoe we die gaan neerzetten steeds duidelijker wordt.

Een absolute aanrader als je werkelijk stappen met je bedrijf wil nemen en het avontuur van de ziel wil aangaan!

Eva Mariam

Soul Based Business is voor mij een prachtige training van groeien, ontdekken en Heel-worden.

Ik ben zo dankbaar voor de veilige tempel die Iris neerzet en de verbinding met de Soul Sisters.

Lorna

Het is moeilijk uit te drukken hoe fijn het is om met de training een veilige haven te hebben gevonden en  te mogen groeien als Lichtwerker

Lieke

Wat kun je in de Training verwachten?

Vanuit alignment met je Lichtkracht en zielsmissie bouw je een succesvol bedrijf als Lichtwerker op. Je leert de juiste klanten te vinden, om zo impact én omzet te maken

De basis van je Soul Based Business is jouw afstemming op je hart en ziel. Daarbij leer je om jouw afstemming te vergroten én praktisch in je bedrijf te integreren. Je gaat de basis van je business opnieuw vormgeven zoals:  je ideale klant; bedrijfsmissie; je maakt een vernieuwd eigentijds traject en leert een basic marketingstrategie uit te voeren: de manier waarop jij jezelf  en je business zichtbaar maakt. 

Jouw Lichtkracht

Jouw Licht- en transformatiekracht is de basis van jouw zielsmissie als Lichtwerker. Je gaat haar belichamen en beschrijven.

Alignment met je zielsmissie

Alignment met je zielsmissie als belangrijke basis voor je bedrijf. je gaat haar ontdekken, beschrijven en belichamen.

Akasha Kronieken

Je leert werken met het archief van je ziel, de Akasha Kronieken. Vrij van oude pijn en contracten activeer je oude kennis.

Zielsmissie naar Bedrijfsmissie

Hoe vertaal jij jouw zielsmissie naar de missie van je bedrijf? Op welke manier draag jij bij aan de wereld?

Jouw ideale klant

Breng focus in je bedrijf en werk met de mensen die jouw missie nodig hebben: Jouw ideale klanten.

Jouw Beste Aanbod

Je maakt een nieuw traject waarmee jij jouw klanten optimaal begeleid en een goede omzet maakt.

Een pilot maken

Voor je jouw aanbod volop gaat aanbieden, draai je eerst een pilot. Om van hier uit het meest krachtige traject te maken.

Soul Sisters Community

Met de andere vrouwen uit de training maak je een Soul Sisters connectie. Jouw zachte kracht wordt hiermee geactiveerd.

Marketing met hart en ziel

Je maakt een marketingstrategie waarmee de juiste mensen jou en je bedrijf gaan zien. Vanuit de flow die bij jouw hart en ziel past.

Weggever maken

Als onderdeel van je marketingplan, maak jij een gratis weggever waarmee je ideale klant jouw waarde leert kennen.

Soul Based Branding

Zorg voor een uitstraling die bij je Lichtkracht en zielsmissie past. Kies voor kleur, stijl, tone of voice.

Een werkende website

Jouw website is meer dan een online visitekaartje. het is deel van jouw marketingstrategie.

Online zichtbaarheid

Online zichtbaarheid is niet meer weg te denken uit ons leven. Hoe maak jij hier gebruik van in je marketing?

Mailinglijst bouwen

Je leert hoe je een mailinglijst opbouwt en vergroot, zodat je een krachtige verbinding met jouw ideale klant maakt.

Consistente groei

Een succesvol bedrijf bouw je op door consistente stappen te zetten, vanuit afstemming op je ziel.

Geld verdienen met je missie

Jij mag vanuit een bewustzijn van overvloed in je business staan. Geld verdienen met je spirituele missie.

Soul Based Business

De unieke training waarmee je een bloeiend bedrijf opbouwt, vanuit afstemming op je Lichtkracht en zielsmissie

Wat andere lichtwerkers over de training zeggen

Ik ben met Iris gaan werken omdat ik vastliep in een gewone baan en graag mijn harte- en zielen wensen om wilde zetten naar een gezond bedrijf.

Ik werk nu al een aantal jaren met Iris en kan haar van harte aanbevelen wanneer je voelt dat je je bedrijf anders wil gaan inrichten.

Wanneer je je eigen bedrijf wilt gaan opzetten of wil gaan uitbreiden vanuit je hart en je ziel. Iris helpt je groeien op aards-, persoonlijk-, werk- en spiritueel niveau. Ze weet me steeds opnieuw te inspireren.

Eva

Iris leerde me om weer contact met mijn Ziel te maken, het werken en verwerken vanuit een hoger bewustzijnsniveau. Door de lessen, door de (Akasha)meditaties, door mij de Wijsheid weer te leren her-inneren wie ik werkelijk ben.

Ik heb het afgelopen jaar ervaren dat ik heel snel oude pijn kon ‘zien’, herkennen en loslaten. Het doorleven van ‘levenslessen’ heeft in een razendsnel tempo plaatsgevonden. En met de vrouwen in de lesgroep ging dat niet anders.

Madeleine

De reden dat ik bij Iris de training ging volgen is dat ik zo ongelofelijk graag mijn aanbod helder wilde krijgen voor een juiste doelgroep. Ik liep daar bij een andere training namelijk heel erg op vast, ik blokkeerde volledig. Met de liefdevolle begeleiding van Iris, met een heerlijke dosis humor, ben ik erin geslaagd en heb ik mijn eerste trajectklant mogen verwelkomen.

Iris weet je uit te dagen, komt met hele duidelijke (en vaak grappige) voorbeelden om een boodschap over te brengen. Ze oordeelt niet en is heel direct.  

Als je een écht betrokken coach zoekt, ben je bij Iris op de juiste plek ❤

Anouk

De training vind ik echt heel belangrijk als je klaar bent om met je bedrijf de volgende stap te zetten op het spirituele pad.

Ik kan je zeker aanraden om de training te volgen, zo blijf je dus zakelijk ook in contact met je ziel, een betere formule bestaat er volgens mij niet!

Niets is toeval en spijt heeft geen zin, maar wat had ik graag eerder zaken gedaan met Iris! ❤ .

Hennie

De training heeft me zoveel inzichten in mijzelf gegeven. Inzicht in vorige levens en de blokkades die daar zijn ontstaan, maar ook inzicht in mijn (verborgen) talenten, waardoor ik deze veel meer bewust ben gaan gebruiken. Iris helpt je om licht te laten schijnen op onbewuste blokkades, verlangens en talenten, zelfs uit levens van heel lang geleden.

Haar begeleiding is liefdevol, invoelend en creatief. Haar beeldende metaforen maken me steeds weer aan het lachen.   Ik kan het werken met Iris  dan ook alleen maar aanraden!

Ingrid

Iemand vroeg mij: Rosanne, hoe kan het dat jij zoveel licht in je hebt en blijft uitstralen in deze donkere tijd? En het is, dat ik steeds meer mijn Zielelicht straal. Altijd heb ik geweten dat ik een Lichtbrenger ben. Door de opleiding kan ik dat tot in elke cel van mijn lichaam ervaren. Ook zie ik het letterlijk. Ik zie wat mijn innerlijk Licht met mensen doet. 

Hoe dat te vertalen in mijn bedrijf? De training, onder de bezielende, zachte en hartverwarmende leiding van Iris, heeft me daarin geholpen. Mijn Zielsmissie heb ik ontdekt en nog veel meer. 

 

Rosie Rosanne

Jouw bedrijf vanuit afstemming op je ziel tot bloei te brengen

zodat jij vanuit je Lichtkracht echte impact en omzet gaat maken. Op de spirituele maner die bij jou als vrouwelijke Lichtwerker past.