fbpx

1-op-1 Mentortraject

voor vrouwelijke Lichtwerkers

Het 3- of 6 maanden mentortraject voor vrouwelijke Lichtwerkers. Wanneer je voelt dat je bedrijf niet meer in lijn met je zielsmissie en Lichtkracht is (bijvoorbeeld tijdens een proces van spiritueel ontwaken). 

Met 1-op-1 begeleiding breng jij jezelf en je bedrijf opnieuw in alignment met je ziel en ziel’s missie voor de Nieuwe Tijd. En vernieuw je de spirituele basis van je bedrijf.

Voel je (diep in je hart) dat het tijd is voor verNieuwing?

Je bedrijf stroomt, alles lijkt goed te gaan. Maar jij voelt dat er iets mist!

Z

Het is een diep gevoel van binnenuit: wat je doet met je bedrijf klopt niet meer. Het is niet meer afgestemd op je spirituele taak op Aarde. Deze tijd vraagt iets Nieuws! Sinds je dit weet, laat het je niet meer los. En het roept behalve blijheid ook een gevoel van onzekerheid op. Want wat is dan wél je spirituele missie? En, hoe pak je een verandering aan?

Z

Ook al ben je ongelooflijk dankbaar voor het bedrijf wat je hebt opgebouwd, je haalt er geen echte voldoening en zielsvervulling meer uit. Sterker nog, je loopt er de laatste tijd steeds vaker op leeg. Dat verontrust je. Hoe vind je jouw Vonk van enthousiasme en bezieling terug?

Z

Spiritualiteit is een essentieel onderdeel van je leven. En toch is het een uitdaging om je spirituele kant in je bedrijf te laten zien. Alsof een oude angst je openheid blokkeert. Je voelt een diep verlangen om dit te doorbreken en eindelijk spiritueel ‘uit de kast’ te komen.

Jouw bedrijf in alignment met de Grootsheid en Lichtkracht van je ziel

Wil jij je bedrijf afstemmen wie je werkelijk Bent en wat jij als ziel op Aarde komt bijdragen? Schaamteloos ambitieus om iets Groots op te bouwen.

Groots, vanuit je stralende Hart!

Wat andere vrouwelijke Lichtwerkers zeggen

Linda ‘tSas van Linda ‘tSas Advies

Nicole Schlösser van de Nicole Schlösser Academie

Nanja Grooteman van Woewij

Eva van Nieuwburg van Mariam Agency Europe