fbpx

Spirtuele Businesscoaching

voor vrouwelijke Lichtwerkers

Voor jou jij als hartgedreven coach, therapeute of healer. Wanneer je een uniek bedrijf wilt opbouwen wat helemaal bij je zielsmissie voor deze tijd past.

Een spiritueel bedrijf waarmee je zielsgelukkig bent, omdat je voelt dat het stróómt met de klanten die je aantrekt. Met jouw Lichtwerk draag je bij aan een positieve verandering in de wereld, terwijl je de mooie omzet maakt die jij als Lichtwerker waard bent.

Trainingen en Mentortraject voor Lichtwerkers

De unieke combinatie van spiritualiteit en ondernemerschap.

Omdat je voelt dat er een spirituele taak voor je klaarligt. Een diep weten dat het tijd is om je Licht met de wereld te delen. 

 

Spirituele Businesschoaching Lichtwerker -Spirituele Transformatie Academie

Soul Based Business

In deze training leer je als vrouwelijke Lichtwerker (coach, healer, kunstenares, of therapeute) een bloeiend bezield bedrijf te manifesteren.

De unieke combinatie van spiritualiteit en ondernemerschap.

Wanneer je voelt dat er een spirituele taak voor je klaarligt. Als een roep van je ziel, het diepe gevoel dat het tijd is om jouw Licht en Liefde met de wereld te delen. 

Spirituele Businesschoaching Lichtwerker -Spirituele Transformatie Academie

Soul Based Leadership

Het 12 maanden mentortraject voor vrouwelijke Lichtwerkers die verder willen groeien in impact, omzet en bezieling.

Met de praktische structuur en strategie die je nodig hebt om een eigentijds bezield bedrijf neer te zetten én de spirituele transformatie die het vraagt om door te groeien met je bedrijf.

Groei van je bedrijf, vanuit Lichtkracht, balans en vertrouwen. 

Spirituele Businesschoaching Lichtwerker -Spirituele Transformatie Academie

1-op-1 Mentortraject

Het 3- of 6 maanden mentortraject voor vrouwelijke Lichtwerkers. Wanneer je voelt dat je bedrijf niet meer volledig in lijn met je zielsmissie en Lichtkracht is.

Je brengt jezelf en je bedrijf in alignment met jouw ziel en ziel’s missie voor de Nieuwe Tijd.

Met 1-op-1 begeleiding tijdens dit proces van spirituele transformatie, om de spirituele basis van je bedrijf te vernieuwen en ver-Lichten.