fbpx

Lichtwerker: Jij draagt een uniek stukje van de oplossing in je

De moderne wereld is vaak overweldigend. Zeker voor jou als sensitieve, Lichte ziel. Want ook al wil je het je allemaal niet teveel aantrekken wat er gebeurt. En kijk je nauwelijks naar het Journaal. Je ziet nog steeds zoveel pijn en onrust, overal om je heen. En ook zoveel pijn, waar geen oplossing voor lijkt te zijn.

Het liefst, echt vanuit het diepst van je hart, zou je willen, dat je meer voor de wereld kon doen. Je zou willen dat je écht kon helpen, in deze chaotische tijd. Want je ziet en voelt dat het nodig is, intens nodig. Maar ook voelt het vaak zo machteloos. Jij als eenvoudig mens, tegenover een complexe wereld met regels, machthebbers en voorschriften.

Je zou willen dat je kon helpen

Je zou willen dat je kon helpen. En dat is eigenlijk niet zo vreemd. Want helpen, dat is waarom je op aarde bent. Jouw Lichtwerkersziel wil niets liever dan ver-Lichten. En heeft daar deze tijd voor uitgekozen. Ja echt, uitgekozen. Het is zeker geen toeval dat jij in juist deze tijd op aarde bent. Deze bijzondere tijd, waarin de wereld bijna op haar donkerst is. En, klaar is voor verandering.

Ook al lijkt het er misschien nu nog niet op. En lijkt het zelfs alsof het alleen maar donkerder, verwarrender en pijnlijker wordt.

Het lijkt allemaal erger te worden

In de wereld lijkt het zelfs allemaal erger te worden. Bedrog en onduidelijkheid. Strijd om de macht. Met onmacht voor het volk. Maar stel nu eens he, stel. Dat het gewoon donkerder wordt omdat het straks weer Licht wordt? Net zoals het op aarde eventjes donkerder (en kouder) wordt, zo vlak voordat de zon opkomt.

Dus stel nu eens, ja stel! Dat ook in de wereld eigenlijk de zon opkomt. En dat de kou die nu op aarde heerst, een voorbode is van Licht?

Stel dat het duister een voorbode is van Licht

Dus stel dat alles wat nu pijnlijk is en onoplosbaar zwaar – straks in het Licht verandert. Zomaar, ver-Licht. Net zoals de zon die ’s ochtends opkomt alles in een ander licht zet. Letterlijk de hele grijs en grauwe wereld, verandert in een feest van kleur. En dat jij als kleurrijke Lichtwerker daar een rol in speelt? Dat jij als Lichtwerker mee mag doen, als een stukje van de zon.

Hou zou dat zijn? Jij als Lichtwerker. Als een stukje van de zon.

Een Lichtwerker is als een stukje van de zon

Want werkelijk, een Lichtwerker is als een stukje van de zon. Die prachtige zon die opkomt en letterlijk alles verlicht. Zo ben je geboren, dat is je doel.

Jij bent echt waar geboren om mee te doen, in deze bijzondere tijd. Want dat het bijzonder ging worden dat wist je, toen jij je aanmeldde voor deze speciale taak. En dat jij het zou kunnen wist je ook, omdat jij je al zo ongelooflijk veel levens hier op hebt voorbereid. Je hebt zoveel gedaan, gezien en geleerd in de eeuwen die hieraan vooraf zijn gegaan.

Lichtwerker stukje van de Oplossing Spirituele Transformatie academie

Jij hebt je al eeuwen op deze tijd voorbereid

Omdat je wist dat het een belangrijke en intense tijd zou worden, heb jij je als Lichtwerker goed voorbereid. Je hebt in al die levens prachtige en krachtige talenten ontwikkeld en talloze ervaringen opgedaan. Alles waarvan je wist dat je het nodig zou hebben. Zodat je goed beslagen ten ijs kwam. Als mens in deze tijd.

Dus je ziel weet, dat je het kunt. Dat je alles in huis hebt om dit te doen. Niet alleen, maar samen. Met je mede-Lichtwerkers. Als stukjes van de zon, samen deze tijd verlichten.

Je ziel weet dat jij het kunt

Maar, ook al weet je ziel dat jij het kunt. En delen je spirituele Gidsen die mening. Voor jou als mens, kan het “durven vertrouwen op je Licht” nog een hele zoektocht zijn. En ook dat is niet zo raar, als je naar je eeuwenlange voorbereiding kijkt. Want die eeuwenlange voorbereiding, was niet altijd op een fijne tijd en plaats.

Ja, sommige tijden waren mooi. En krachtig. We waren Licht, ook als mens. Denk maar aan Lemurië en de eerste tijden als Native American. Andere tijdperken waren rauw, zoals de Middel-Eeuwen. Hardvochtig en wreed, voor een gevoelig en spiritueel mens.

Sommige levens waren hardvochtig en wreed

Tijdens de donkere, hardvochtige tijden wilden en moesten we ons beschermen. Anders was het leven simpelweg niet leefbaar geweest. En vaak was het ook niet veilig, letterlijk. Mensen zoals jij en ik werden vaak “te licht” bevonden, door de heersende macht. Dus we leerden om ons Licht wat te verbergen. Onze ziel trok zich steeds iets verder terug.

Op deze manier konden we overleven, menszijn in een gruwelijke tijd. Zodat een klein beetje van ons Licht toch nog op aarde kon zijn.

Ons Licht kon zo toch op aarde zijn

Want het was belangrijk, dat ook in die diepste en donkerste tijden het Licht als een zaadje op aarde bleef. Bijna gedoofd, maar nooit helemaal. En alleen de dapperste van de dapperen, de meest krachtige van de krachtigen, konden dit aan. Want het is nogal wat. Om bijna gebroken te worden. Geknakt en gebogen.

We leerden wat het is om een nederig mens te zijn. Bescheiden en dienstbaar. En we leerden wat het met een mens doet: vergeten wie je werkelijk bent.

We leerden nederig te zijn

In al die gruwelijke en onbeduidende levens leerden we om klein te zijn. Zonder aanzien, zonder praal. En we leerden om te buigen, terwijl onze ziel rechtop bleef staan. Want klein zijn en buigen, dat is iets wat alleen een mens kan. Een ziel, blijft Groots en Stralend. Een ziel her-innert zich altijd wie ze is.

En in dit leven komt nu zachtjesaan onze ziel eindelijk weer naar voren, ook nu we als mens en nederig en bescheiden zijn

Lichtwerker stukje van de Oplossing Spirituele Transformatie academie

Pluk de dag … jouw tijd is rijp

Want wat jij komt doen, jij prachtige krachtige Lichtwerker. Dat mooie stukje Licht wat jij op aarde komt brengen? Het is nodig, heel erg nodig. Want wij zijn immers samen die prachtige krachtige zon. Die zon die opkomt en alles ver-licht. En ieder stukje is nodig, we vallen als puzzelstukjes in elkaar.

Ieder puzzelstukje heeft unieke talenten, kwaliteiten, licht. En heeft een unieke oplossing in zich. Ieder puzzelstukje ver-licht, een ander stukje aarde.

Iedere Lichtwerker is nodig

Ja echt, iedere Lichtwerker is nodig. Samen klaren wij deze klus. Dat hebben we afgesproken, voor we in deze tijd naar de aarde kwamen. En daar hebben we ons op voorbereid, al eeuwen en eeuwen lang. Want we wisten ook, dat iedereen een unieke oplossing mee mocht brengen. En dat wilden we goed, supergoed doen.

En natuurlijk, mag je nog even wachten. Tot je zeker weet of het veilig is. Maar waarom zou je? Jouw Lichtwerkersziel heeft alles, wat je voor jouw taak nodig hebt.

Jouw Lichtwerkersziel heeft alles in zich

Is dat niet superfijn om te weten, dat jouw ziel alles in zich heeft, wat je in dit leven nodig hebt. Ook als je er nu nog niet bij kunt. Je hoeft het allemaal niet meer te leren. Maar je mag het je her-inneren. Jij mag je her-inneren wie jij bent en wat je op aarde komt doen.

En, zeker niet onbelangrijk. Vanaf hier kan alles beter worden. Okay, misschien zijn niet al je problemen in één keer opgelost.

Vanaf hier kan alles beter worden

Maar hoe gaaf is het, dat voor jou als Lichtwerker vanaf hier en nu alles beter kan worden. Alles, steeds een stukje meer ver-licht. Eerst in jouw leven. En van daaruit in het leven van de mensen die je dierbaar zijn.

De mensen om je heen en de mensen die verspreid zijn over deze hele prachtige planeet. Jij draagt een stukje van de oplossing in je. Jouw Licht is als een zon die overtuigend op komt.


Er is geen houden aan. Het wordt Licht!


 

Wat is jouw spirituele taak in dit leven?

De wereld verandert en in je hart weet je, dat er een prachtige spirituele taak voor je klaar ligt. Je voelt aan alles dat jij aan de beurt bent om Licht op de aarde te verspreiden. Maar. Hoe ?

Gratis Masterclass

Tijdens deze Masterclass laat ik ie zien wat jouw zielsmissie als Lichtwerker eigenlijk inhoudt. /en hoe jij vanuit je spirituele missie een bloeiend bedrijf opbouwt.

“Ondernemen vanuit je zielsmissie als Lichtwerker “

Gratis Masterclass

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Lichtwerker: Jij draagt een uniek stukje van de oplossing in je