Soul Based Business

Leer meer impact én omzet te maken met jouw bedrijf als Lichtwerker

Een bloeiend bedrijf als Lichtwerker

Jij wilt niets liever dan je als Lichtwerker inzetten op de manier die helemaal bij jouw ziel past én een bloeiend bedrijf opbouwen. Op de spirituele manier die bij jou als Lichtwerker past.

Z

Het is een diep gevoel van binnenuit: wat je nu doet (werk of business)niet meer klopt. Het is niet meer afgestemd op jouw spirituele taak op aarde. Maar, wat is dan precies jouw missie? En hoe kun je ook geld gaan verdienen met je missie?

Z

Eén van de grootste uitdagingen in je leven is het écht trouw blijven aan je spirituele zelf. Het is niet zo dat jij jezelf verloochent. Maar toch (als je heel eerlijk kijkt) heb jij je in de loop van je leven bijna ongemerkt aangepast.

Z

Ook al is het soms nog een uitdaging om je op je Licht te blijven focussen, je voelt dat je klaar bent voor de volgende stap. Jij wilt je bedrijf als Lichtwerker tot bloei brengen en tegelijkertijd zelf nog verder transformeren

Soul Based business Website lang

Het is Jouw tijd om Licht te verspreiden

Het is tijd. Dat weet je! Want echt, soms voelen je Lichtkracht en je spirituele missie zo dichtbij. Maar op sommige andere dagen, zakt de moed je in de schoenen. Het is een uitdaging om in je Licht te blijven staan.  Soms begin je zelfs te twijfelen aan de waarde of haalbaarheid van jouw spirituele taak. Hoe kan dit? En, wat kun je eraan doen?

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Het bedrijf wat bij je ziel past

Jij hebt als vrouwelijke Lichtwerker een prachtige, krachtige taak: jij brengt Licht. Met dit Licht ben je geboren, om hiermee op aarde ver-lichting te brengen.

Maar. Om dit Licht met de wereld te delen én hiermee een bedrijf op te bouwen kan in deze tijd een hele uitdaging zijn. Omdat het ‘oude’ met haar pijn en pijnlijke overtuigingen ook tijdens je spirituele ontwikkeling nog aan je trekt. Of omdat je gewoon niet weet Hoe.

Tijdens de training ‘Soul Based Business’ ontwikkel jij je daarom zowel spiritueel als business wise. En allereerst begin je bij de basis: bij het verstevigen van je eigen Lichtkracht. Waarna je stap voor stap leert hoe je jouw zielsmissie als Lichtwerker kunt integreren in je bedrijf.

Het eigentijdse bedrijf wat jij als Lichtwerker op deze manier vorm geeft is niet ‘zomaar’ een bedrijf. Het is jóuw Soul Based Business. Vanuit alignment met je ziel en je zielsmissie gemanifesteerd.

Jouw Soul Based Business is een bedrijf waarmee je impact maakt. Omdat je zoveel mogelijk mensen helpt om hun leven te verlichten en transformeren. En de mooie omzet maakt die jij als Lichtwerker waard bent.

Jouw bedrijf vanuit afstemming op je ziel tot bloei te brengen

zodat je doet waarvoor je op Aarde bent en hiermee de omzet maakt die je verdient

Het is alweer een tijdje geleden dat Iris op mijn pad kwam. Ik was in die tijd heel onrustig kon nergens mijn plekje vinden.
Ik wist niet wat er met me aan de hand was. Ik heb toen meegedaan aan het webinar en daar ging een wereld voor me open.

Ik was op zoek naar mijn doel en missie in dit leven daar was ik zo onrustig van.
Nu zijn we een aantal maanden verder en wat heb ik een prachtige transformatie doorgemaakt. Ik heb een eigen business!

Silvia

Toen ik bij Iris terecht kwam had ik geen idee welke bijzonder mooie reis me te wachten stond. Het enige dat ik wist was dat ik naar haar werd toe getrokken.

Met een groep lieve vrouwen, die ik inmiddels echt als mijn Soul Sisters ervaar, delen we een hele mooie ziele-ontwikkeling. Waarbij ons levensdoel en hoe we die gaan neerzetten steeds duidelijker wordt. Een absolute aanrader als je werkelijk stappen met je bedrijf wil nemen en het avontuur van de ziel wil aangaan!

Eva

Ik heb mijn baan in loondienst opgezegd en kan me nu helemaal richten op mijn bedrijf. Een eigen bedrijf en daar ben ik zo ontzettend trots op.

Ik voel dat het stroomt en dat is zo fijn. De juiste mensen komen in de praktijk.
Via de behandelingen ga ik spiritueel met ze op pad. Dat is vaak waar ze voor komen en hier willen ze graag hulp bij.
En omdat ik zoveel geleerd heb bij Iris mag ik het nu weer doorgeven.
Hoe mooi kan het zijn. 💫

Marga

Wat kun je in de Training verwachten?

Vanuit alignment met je Lichtkracht en zielsmissie bouw je een succesvol bedrijf als Lichtwerker op. Je leert de juiste klanten te vinden, om zo impact én omzet te maken

De basis van je Soul Based Business is jouw afstemming op je hart en ziel. Daarbij leer je om jouw afstemming te vergroten én praktisch in je bedrijf te integreren. Je gaat de basis van je business opnieuw vormgeven zoals:  je ideale klant; bedrijfsmissie; je maakt een vernieuwd eigentijds traject en leert een basic marketingstrategie uit te voeren: de manier waarop jij jezelf  en je business zichtbaar maakt. 

Jouw Lichtkracht

Jouw Licht- en transformatiekracht is de basis van jouw zielsmissie als Lichtwerker. Je gaat haar belichamen en beschrijven.

Alignment met je zielsmissie

Alignment met je zielsmissie als belangrijke basis voor je bedrijf. je gaat haar ontdekken, beschrijven en belichamen.

Akasha Kronieken

Je leert werken met het archief van je ziel, de Akasha Kronieken. Vrij van oude pijn en contracten activeer je oude kennis.

Zielsmissie naar Bedrijfsmissie

Hoe vertaal jij jouw zielsmissie naar de missie van je bedrijf? Op welke manier draag jij bij aan de wereld?

Jouw ideale klant

Breng focus in je bedrijf en werk met de mensen die jouw missie nodig hebben: Jouw ideale klanten.

Jouw Beste Aanbod

Je maakt een nieuw traject waarmee jij jouw klanten optimaal begeleid en een goede omzet maakt.

Een pilot maken

Voor je jouw aanbod volop gaat aanbieden, draai je eerst een pilot. Om van hier uit het meest krachtige traject te maken.

Soul Sisters Community

Met de andere vrouwen uit de training maak je een Soul Sisters connectie. Jouw zachte kracht wordt hiermee geactiveerd.

Marketing met hart en ziel

Je maakt een marketingstrategie waarmee de juiste mensen jou en je bedrijf gaan zien. Vanuit de flow die bij jouw hart en ziel past.

Weggever maken

Als onderdeel van je marketingplan, maak jij een gratis weggever waarmee je ideale klant jouw waarde leert kennen.

Soul Based Branding

Zorg voor een uitstraling die bij je Lichtkracht en zielsmissie past. Kies voor kleur, stijl, tone of voice.

Een werkende website

Jouw website is meer dan een online visitekaartje. het is deel van jouw marketingstrategie.

Social media

Social media zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Maak jij hier gebruik van in je marketing?

Mailinglijst bouwen

Je leert hoe je een mailinglijst opbouwt en vergroot, zodat je een krachtige verbinding met jouw ideale klant maakt.

Consistente groei

Een succesvol bedrijf bouw je op door consistente stappen te zetten, vanuit afstemming op je ziel.

Geld verdienen met je missie

Jij mag vanuit een bewustzijn van overvloed in je business staan. Geld verdienen met je spirituele missie.

Soul Based Business

In magische 6 maanden bouw je de basis voor jouw bloeiende bedrijf op, vanuit afstemming op je Lichtkracht en zielsmissie

Wat andere lichtwerkers over de training zeggen

Groeien op alle niveau's

Ik ben met Iris gaan werken omdat ik vastliep in een gewone baan en graag mijn harte- en zielen wensen om wilde zetten naar een gezond bedrijf. Ik werk nu al een aantal jaren met Iris en kan haar van harte aanbevelen wanneer je voelt dat je je leven en je werk anders wil gaan inrichten.

Wanneer je je eigen bedrijf wilt gaan opzetten of wil gaan uitbreiden vanuit je hart en je ziel. Iris helpt je groeien op aards-, persoonlijk-, werk- en spiritueel niveau. Ze weet me steeds opnieuw te inspireren.

Eva Mariam

 

Licht Uitstralen

Iemand vroeg mij: Rosanne, hoe kan het dat jij zoveel licht in je hebt en blijft uitstralen in deze donkere tijd? En het is, dat ik steeds meer mijn Zielelicht straal. Altijd heb ik geweten dat ik een Lichtbrenger ben. Door de opleiding bij Iris ben ik dat tot in elke cel van mijn lichaam gaan ervaren. Ook zie ik het letterlijk. Ik zie wat mijn innerlijk Licht met mensen doet. 

Hoe dat te vertalen in het dagelijks leven? De jaartraining, onder de bezielende, zachte en hartverwarmende leiding van Iris Boonstra, heeft me daarin geholpen. Mijn Zielsmissie heb ik ontdekt en nog veel meer. 

Rosie Rosanne

 

Vorige Levens en Inzichten

De opleiding heeft me zoveel inzichten in mijzelf gegeven. Inzicht in vorige levens en de blokkades die daar zijn ontstaan, maar ook inzicht in mijn (verborgen) talenten, waardoor ik deze veel meer bewust ben gaan gebruiken. Iris helpt je om licht te laten schijnen op onbewuste blokkades, verlangens en talenten, zelfs uit levens van heel lang geleden.

Doordat Iris zo goed kan meevoelen stelt ze precies de juiste vragen, waardoor de ervaring en de inzichten nog dieper en rijker worden. Haar begeleiding is liefdevol, invoelend en creatief. Haar beeldende metaforen maken me steeds weer aan het lachen.   Ik kan het werken met Iris  dan ook alleen maar aanraden!”

Petra

Contact met mijn Ziel

Iris leerde me om weer contact met mijn Ziel te maken, het werken en verwerken vanuit een hoger bewustzijnsniveau. Door de lessen, door de (Akasha)meditaties, door mij de Wijsheid weer te leren her-inneren wie ik werkelijk ben.

Ik heb het afgelopen jaar ervaren dat ik heel snel oude pijn kon ‘zien’, herkennen en loslaten. Het doorleven van ‘levenslessen’ heeft in een razendsnel tempo plaatsgevonden. En met de vrouwen in de lesgroep ging dat niet anders.

Madeleine

 

Toegevoegde waarde

Ik heb ruim anderhalf jaar geleden contact opgenomen met Iris, omdat mijn praktijk al een aantal jaren steeds meer achteruit liep.
Door de training bij Iris ben ik enorm aan mijzelf gaan werken. Er kwam een stuk verdieping en verandering van perceptie. Ik ben mijzelf heel anders gaan zien en waarderen. De focus ligt nu veel meer op mijn kwaliteiten, vaardigheden en toegevoegde waarde die ik iemand kan geven. Dit gegeven voer ik nu ook door in mijn nieuwe bedrijf.

Ik kan de trainingen bij Iris daarom van harte aanbevelen, om jezelf naar de beste versie van jezelf te brengen. Daar is een ieder bij gebaat, jijzelf, jouw bedrijf en je clientèle.

Sietske Osinga

 

Jouw bedrijf vanuit afstemming op je ziel tot bloei te brengen

zodat jij vanuit je Lichtkracht echte impact en omzet gaat maken