LiefdesLicht

Hart Activatie voor

vrouwelijke Lichtwerkers

Er ligt een spirituele taak voor je klaar!

De wereld verandert en in je hart weet je, dat er een prachtige en krachtige spirituele taak voor je klaar ligt. Je voelt aan alles dat jij aan de beurt bent om L:iefde en Licht op aarde te verspreiden

Maar in de praktijk? Is jouw missie echt in de wereld neerzetten lastiger dan je had gedacht. En dat frustreert je. Want voor de buitenwereld heb jij je leven best goed voor elkaar. Maar jij weet dat er zoveel meer is. Jij weet intuïtief, dat je Ziel iets nieuws van je vraagt.

jij wilt je spirituele missie vinden

  • Je weet, dat jij een spirituele missie hebt. Jij vóelt dat je iets moois op aarde komt doen en dat gevoel maakt je blij! Hoe kan het dan, dat je zielsmissie niet stroomt? Je komt er maar niet achter, hoe jij jezelf blokkeert
  • Steeds vaker voel je, dat jij een oude ziel bent. Dat je veel Wijsheid in je hebt en mensen echt kunt helpen. Maar je mist nog de praktische uitvoering en focus. Wat mag je precies doen en voor wie?
  • Je hebt al het nodige spirituele werk gedaan. Toch zijn er nog steeds flinke uitdagingen. Kun je iets doen om jouw spirituele transformatie te versnellen of Lichter te maken?
Activeer jouw Zielsmissie als Lichtwerker

Jij bent als Lichtwerker met een spirituele Missie geboren

Alleen ben je deze (volgens Plan) tijdens het eerste deel van je leven grotendeels vergeten

De Magie van jouw zielsmissie activatie

De spirituele taak waarvan jij intuïtief weet dat je deze hebt, is je Zielsmissie. En jouw Zielsmissie, daarmee ben je geboren. En sterker nog, jouw Ziel heeft zich hier al levens lang op voorbereid.

Maar. Zodra jij en ik  als mens op aarde zijn, zijn we de spirituele taak waarmee we kwamen vergeten. Pas nu de tijd rijp is, kan jij jouw missie herinneren.

Tegelijkertijd trekt het oude nog aan je. Oude pijn en onbewuste pijnlijke overtuigingen. Zoals twijfel aan jezelf, de neiging om jeszelf klein en onzichtbaar te houden of een diep gevoel van onveiligheid.

Ook die pijn is logisch. Want om weer Licht te kunnen leven, moet alles wat nog onbewust is eerst ver-Licht worden. Het betekent dus niet dat je iets “fout” doet als er pijn op komt. Het betekent wel, dat het oude nu getransformeerd mag worden.

De bewuste en energetische Activatie van jouw Zielsmissie maakt hierin het verschil. Je wordt weer op het pad van je ziel gezet. Ook wordt de verbinding met jouw Licht, je spirituele Thuis en de Nieuwe Aarde voelbaar hersteld, zodat oude pijn kan oplossen. En jij eindelijk jouw spirituele Missie tot leven kunt brengen.

De Activatie van je Zielsmissie herstelt de verbinding met je Ziel

Je gaat je her-inneren wat jij als Lichtwerker op aarde komt doen én je versnelt jouw Shift naar een Nieuw Bewustzijn

Nog niet eerder heb ik iemand meegemaakt, die mij coacht op een dergelijke manier en me dingen laat ervaren vanuit mijn eigen Ziel en vanuit de 5e dimensie. Die mij in contact heeft gebracht met diverse aspecten van mij Zelf. Die mij mijn eigen Grootsheid heeft laten voelen. 

 Ik voel me op een bepaalde aangename manier herboren. Mijn dank is groot.

Sietske

Mijn hart straalt, mijn Ziel zingt door de her-verbinding met mijn 1e twee Spirituele Gidsen en mijn Lichaamselementaal!

Hoe wonderlijk is mijn leven in een paar dagen veranderd in Lichter, Liefdevoller, in verbinding en her-innering van mijn Zielsmissie! Ik dank het universum dat zij Iris en haar Academie op mijn pad hebben gebracht, mijn pad weer terug naar Huis. Ik wens iedere Ziel dit geluk toe!. 😉

Maaike

Ik heb de training “Activeer jouw Zielsmissie als Lichtwerker” gedaan, omdat ik graag meer duidelijkheid wilde over mijn lichtwerker zijn, wat is mijn missie in dit leven.

De training is zeer waardevol en zeer goed iopgebouwd. Het leidt je door het hele proces voor ieder op zijn eigen wijze.

Ik kan je zeker aanraden om de training te volgen .

Carla

Activeer jouw

Zielsmissie als Lichtwerker 

Wat kun je in de training verwachten?

Meditatie Spirituele Transformatie Academie

Module 1: Inleiding en Meditaties

Yes, je gaat beginnen als Lichtwerker in en voor de Nieuwe Tijd! Vanaf nu gaat er een hele nieuwe weg voor je open.

Module 2: jouw spirituele Gidsen

Jouw Zielsmissie heb je voor je geboorte gemaakt, samen met je spirituele Gidsen. Hier maak je jouw verbinding met hen krachtiger.

Lichtwerker Spirituele Transformatie Academie (1)

Module 3: De Nieuwe Aarde

Om jouw Zielsmissie krachtig op aarde neer te gaan zetten, maak je een Nieuwe verbinding met de aarde. Deze past bij de Nieuwe Tijd.

Masterclass Ondernemen vanuit je Zielsmissie Spirituele Transformatie Academie

Module 4: Bewustworden van je Ziel

Jouw Zielsmissie is de spirituele opdracht waarmee je Ziel ontstaan is. In deze module maak je verbinding met het Licht van je ziel.

Lichtwerker Zielsmissie Spirituele Transformatie Academie (1)

Module 5: Activatie van je Zielsmissie

In de blauwdruk van je Ziel ligt je Zielsmissie klaar om geactiveerd te worden. In deze module ontvang je hiervoor de sleutel.

Module 6: Integratie en Genieten

Na de Activatie van jouw Zielsmissie neem je tijd om alles wat je ervaren en geleerd hebt te integreren. En hier bewust van te Genieten.

Module 7: Transformatie

Na de activatie begint er een bijzondere, krachtige transformatie. Je bewustzijn transformeert van 3D naar Vijfdimensionaal. 

Activeer jouw Zielsmissie als Lichtwerker Spirituele Transformatie Academie

Module 8: Lichtwerker

Jouw “Lichtwerker-Zijn” is een belangrijk onderdeel van je Zielsmissie. Wat betekent het om in deze bijzondere tijd Lichtwerker te zijn?

Blog Lichtwerker Zielsmissie Undercover Spirituele Transformatie Academie

Module 9: Pijnthema's

De pijn in ons leven helpt onze ziel groeien. Welke groei zit er in jouw pijn verborgen? En, welke pijn is “klaar” en mag je transformeren?

Module 10: Lichtkracht van je Ziel

Jouw Licht is niet “zomaar” Licht. Het is Licht met Lichtcodes: een bepaalde Kleur, energie, Wijsheid en andere eigenschappen.

Blog Ondernemen Zielsmissie mensen die op mij wachten Spirituele Transformatie Academie

Module 11: Met de ogen van je ziel

Al het bijzondermooie wat je al geleerd, ervaren en getransformeerd hebt helpt je met Liefde naar jezelf te gaan kijken.

Module 12: Kernwaarden

De Kernwaarden van je Ziel zijn de drijfveren van waaruit jij leeft en werkt. Je Zielswaarden kennen verandert je visie op jezelf

Nieuwe Tijd Nieuwe Verbinding Aarde Spirituele Transformatie Academie

Module 13: Zieletalenten

Jouw Ziel heeft  veel talenten en kwaliteiten. De talenten die in dit leven belangrijk voor je zijn, zijn de talenten die bij je Zielsmissie horen.

Lichtwerker Zielsmissie Spirituele Transformatie Academie (1)

Module 14: Zielsmissie beschrijven

In de module ga je jouw Zielsmisie beschrijven. Alle puzzelstukjes uit de training breng je samen en beschrijf je in een kloppend geheel.

Lichtwerker Spirituele Transformatie Academie (1)

Module 15: open een Nieuwe Toekomst

Er is veel  getransformeerd en helder geworden. Je kijkt vooruit naar je Nieuwe Toekomst, waarin jij je Zielsmissie vorm geeft.

Breng je Zielsmissie tot leven!

In 15 Magische  wekelijkse Modules word je langs de sleutels van je Zielsmissie geleid. Stap voor stap, opent jouw Zielsmissie zich steeds een stukje verder.

Deze modules zijn met Liefde en in afstemming op mijn spirtuele Gidsen en de Nieuwe Aarde gemaakt. Jouw transformatie versnelt op een zacht-krachtige manier. Heel natuurlijk, zoals het bij je past. En krachtiger, dan je durfde dromen.

Ook ontvang je de energetische Sleutels voor jouw energetische ZielsMissie Activatie. Een magische Activatie, waardoor je spirituele trilling verhoogt en jij in alignment met je spirituele taak gebracht wordt.

Eindelijk komt jouw Zielsmissie tot leven. Het gaat voorbij ‘weten’. Je gaat ervaren en belichamen, waardoor jouw Zielsmissie eindelijk kan gaan stromen.

Jouw Zielsmissie Spirituele Transformatie Academie

Activeer jouw

Zielsmissie als Lichtwerker 

Wat andere Lichtwerkers over de training zeggen

 

20 jaar eerder

De training vind ik echt heel belangrijk als je klaar bent om de volgende stap te zetten op je spirituele pad en juist ook als je nog niet precies weet welke kant je op wilt gaan.

Ik kan je zeker aanraden om de training te volgen als je behoefte hebt aan meer duidelijkheid over jouw persoonlijke pad en over de reden van jouw bestaan. Het voelde  meteen al heel fijn en vertrouwd aan en dat ligt zeker ook aan de liefdevolle zorg van Iris.

Het enige wat ik jammer vind is dat ik deze training niet twintig jaar geleden heb gedaan ❤ .

Hennie

Ik twjfel niet meer

Deze Zielsmissie training heeft  me inzicht gegeven in m’n kracht, m’n talenten, maar ook mijn pijnpunten. Eigenschappen die ik altijd als vanzelfsprekend of gewoon zag, zie ik nu als een kracht, een talent. En dat heeft en had meer betekenis dan ik ooit dacht, ook voor anderen.

Ik twijfel niet meer en kan nu zeggen: Ik Ben Licht enLiefde, en dat dat genoeg is. Dat ik het niet alleen hoef te doen, maar samen met m’n Gidsen, Zielenfamilie en de Nieuwe Aarde. En zó dankbaar ben voor alles wat ik heb mogen ervaren….  Van altijd doorzetten naar Zachtheid en Overgave en vertrouwen op het Licht en de hulp die er is.

Bea

Focus, Kracht en Zelfvertrouwen

ik ben zo blij dat ik deze training ben gaan doen. In deze prachtige training leidt Iris je op haar fijne, zachte, consistente manier door alle meditaties en opdrachten heen.

Onderweg gaan er steeds meer deurtjes gaan open, mijn blikveld wordt ruimer en tegelijk ontstaat er meer gebundelde focus, kracht.en zelfvertrouwen. Ik ben steeds meer verwonderd en heb steeds meer bewondering voor hoe deze training in elkaar is gestoken en hoe subtiel en tegelijk krachtig alles doorwerkt.

Deze training is een echte aanrader voor wie het goud in zichzelf wil opdiepen en dit vanuit zelfvertouwen in de wereld brengen.

Vimala 

Ik weet weer wie ik ben

Bij Iris heb ik zowel mijn lichtkant in de vorm van schilderen, tekenen en schrijven weer gevonden en heb ik ook beter durven kijken naar mijn pijnpunten.

Ik weet daardoor weer wie ik ben en wat ik hier op aarde kom doen. Iris straalt zachtheid, warmte en vertrouwen uit. Ik ben super blij dat ik JA heb gezegd tegen dit traject!

Blanche

Thuiskomen bij mezelf

Ik heb voor het Eerst van mijn leven diepe vrede gevoeld. Thuiskomen bij mijzelf. Ook het werken naar je licht toe, heb ik nergens ooit meegemaakt.

Echt ongekend, ik heb een grote shift gemaakt.

 

Sandra

 

lichtwerker

Ik heb de training “Activeer jouw Zielsmissie als Lichtwerker” gedaan, omdat ik graag meer duidelijkheid wilde over mijn lichtwerker zijn, wat is mijn missie in dit leven. 

De meditaties via Iris en de aandacht in de training maken deze training zeer waardevol, naast uiteraard dat het zeer goed is opgebouwd. Het leid je door het hele proces voor ieder op zijn eigen wijze. Ik kan je zeker aanraden om de training te volgen .

Carla

Lichtheid en Luchtigheid

Iris heeft laten zien dat, door contact te maken met de nieuwe Aarde, met het Licht in én om je heen én je spirituele Gidsen, het niet meer zwaar en lang hoeft te gaan voor je iets moeilijks los kunt laten. Door ingewikkelde zaken te laten transformeren door het Licht, kun je het echt loslaten. Ik heb zo duidelijk kunnen voelen, waar er binnen mij nog verdichtingen, donkere plekken of zwakheden zaten, die getransformeerd mochten worden.

Er is meer Lichtheid en luchtigheid in mijn leven gekomen. En zicht op mijn Zielemissie. Niet onbelangrijk!

Sietske